PC Açılırken 0xc000000f Hatası

Pratisyen

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar. Bilgisayardan pek anlayan biri değilim. Öncelikle belirtmek istedim ve konuya de ineyim biraz. Benim bilgisayarım açılmıyor. Sabah çalışır halde iken kapattım. İşten geldiğimde açtım çok ağır çalışıyordu ve bende dedim bir resetleyim düzelir (düz mantık) ve sonrasında açılmadı. Açılmadı da su acılıyor ama bu ekrandan ileri gidemiyorum:

0xc000000f.jpg


Aldığım ekran. Arkadaşlar sorunuz varsa cevaplayabilirim. Şimdiden teşekürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle sabit diskiniz bozuluyor. Önemli verileriniz varsa yedekleyin. Yeni bir sabit disk alma vakti gelmiş. Tam emin olayım derseniz başka bir PC'ye takıp HD Tune 5.50 ile Health bölümünden S.M.A.R.T. verilerini kontrol edin.
 
Açılış dosyalarından birinin eksik olduğunu söyllüyor. Kullandığınız windows sürümünün cd sini takıp onar seçeneği ile bilgisyarınızı düzeltebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız benim kullandığım Win7 ve 8'i indirdikten sonra kurulumunu nasıl yapacağım? Bu pc'den cd'ye mi yazdırmam gerek ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 Güzel insan bu konuda bayağı deneyimsizim ama iyi bir anlatımlada yapabilirim bana bu süreci anlayabileceğim şekilde sıralar mısın?

Attiğin linke baktım ama Win8 indir linkini bulamadım kusuruma bakma cahillik işte.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durduk yere sistem dosyalarında bozulma bana bad sector ile boğuştuğum günleri hatırlattı. O harddiskte baştan sona bad sector taraması yapmadan üzerinde hiçbir önemli veri bulundurmamanızı şiddetle salık veririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı