WOT mu, War Thunder mı?

maxresdefault.jpg
 
Son düzenleme:
World of Tanks tabii, gerisi hikaye.
İkisi de ayrı oyunlar dostum, WoT klasik basit tarz, WT Simülasyon da denebilir, eğer adam akıllı bir tank oyunu oynamak istiyorsan tabii ki de WT'dir, oyunun fizikleri muhteşem, grafikleri çok iyi, güzel bir topluluğu var; tanklar hakkında bilgin varsa ve ilgileniyorsan WT.
 
İki oyunu da tavsiye etmiyorum. Belirli bir süreden sonra para yatırmazsan, Güçlü tanklara göre şansın kalmıyor. Ayriyeten reklamı yapılmasına rağmen çoğu oyuncu başlangıçlarda saçma zorluk ve mekanikleri yüzünden bu oyunları bırakıyorlar. World of Tanks genel manada yeterli oyuncu sayısına ulaşamadığından çok reklam yapıyor.

War Thunder 10 bin oyuncusu var. War Thunder daha çok uçak savaşları ile ünlü olmuş. Tank mekanikleri ne kadar tatmin eder bilemem. Ama Free to Play oyunlarda P2W'in ve yeterli içerik sunulmamasından dolayı yeterli ilgiyi görmüyorlar.
Steam Community :: War Thunder

Kesinlikle yanılıyorsun. Belli süreden sonra para yatırmak veya oyuna yeni başlayınca para yatırmak sana oyun'da en ufak bir fayda sağlamıyor. Lütfen yeterince bilmeden yanlış bilgi vermeyin. Ben World of Tanks 2012'den beri oynuyorum ve bu oyun'da her türlü ilerleniliyor sadece hızlı ilerlemek istiyorsan para verip premium hesap alman lazım, yok para veremem diyorsan 15 gün'de açacağın tankı 20 gün'de açarsın, Ve bu para ile alınan eşyaların oyun için'de ekstra'dan bir faydası yoktur, Zaten oyun'da öyle bir eşya yok. Altın ile alınan ne varsa oyun içi parası ile'de alınabiliyor.
 
İki oyunu da severek oynadım. Bence War Thunder çünkü World of Tanks'da can puanı ile savaşmaktayız. War Thunder'da ise aracı mühimmatını patlatmayı başarırsan tek hamlede yok edersin, War Thunder daha gerçekci duruyor.
 
İki oyunu da severek oynadım. Bence War Thunder çünkü World of Tanks'da can puanı ile savaşmaktayız. War Thunder'da ise aracı mühimmatını patlatmayı başarırsan tek hamlede yok edersin, War Thunder daha gerçekci duruyor.
Sağ ol hocam. Aradan baya zaman geçmiş ama yorum yazmışsın. Bu aralar pek oyun oynamıyor.
 
Sağ ol hocam. Aradan baya zaman geçmiş ama yorum yazmışsın.
War Thunder'da takım için kamuflaj tavsiyesi arıyordum. Altta bu konu çıkınca "bi bakayım" dedim. Konunun ne zaman açıldığına bakmamışım. 😁
 

Geri
Yukarı