65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı geldi!

Steella

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2018
Mesajlar
1.120
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son dakika.

İçişleri Bakanlığı: Bu gece yarısı saat 24.00 itibariyle 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları sınırlandırıldı.

Beklenen haber geldi. Siz neler düşünüyorsunuz?
 
Orada " Tedbir olarak otobüste diğer insanlardan az nefes alıyorum." diyen 70'lik dedelere karşı güzel önlem açıkçası.
 
Sonunda beklenen hareket. Yaşlılar yüzünden tüm ülke tehlikeye girdi resmen. Bir de yapılan röportajlarda öyle bir şey yok diyen var, bize bir şey olmaz diyen var, ben kolonyayla yaşayamam diyen var. İzlemesi bile eziyet. Vatana millete ne faydaları var bunların? Zamanında Recep Baltaş bunun hakkında çok güzel bir konu açmıştı şimdilerde fark edilmesi çok iyi oldu. ``Sadece yaşlı olduğu için direkt olarak saygı duyulmaz, saygı hak edilen bir şey.``
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunda beklenen hareket. Yaşlı bunaklar yüzünden tüm ülke tehlikeye girdi resmen. Bir de yapılan röportajlarda öyle bir şey yok diyen var, bize bir şey olmaz diyen var, ben kolonyayla yaşayamam diyen var. İzlemesi bile eziyet. Vatana millete ne faydaları var bunların? Zamanında Recep Baltaş bunun hakkında çok güzel bir konu açmıştı şimdilerde fark edilmesi çok iyi oldu. Saygı hak edilir.
Yaşlıların dışarı çıkma yasağı mantıklı bir karar ama onların sağlığı için bütün 65 yaşlarda corono virüsü olmadığına göre ülkeyi mahf etmiyorlar ancak kendi sağlıklarını tehlikeye atıyorlar ama senin bu üslubun çok yanlış ''Yaşlı bunaklar, vatana millete ne faydaları var bunların '' gibi üsluplar senin saygıyı hak etmediğini gösteriyor terbiyesiz herif...
 
Peki çalışanlar veya sokağa çıkmaya devam eden gençler ne olacak? Daha bugün bir işim çıktı gitmem gereken bir yer vardı dışarda gördüm herkes geziyor, banklarda otuyor, büfe, lokantalar full dolu buralar da takılan insanlar virüsü bulaştırmaya devam etmiyecek mi? Tek yaşıları eve kapatınca mı olacak bu iş ey insanoğlu?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı