Prime olmayan hesap ile Faceit

xuxysus

Centipat
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
6
Arkadaşlar selamlar, malum arkadaşlar yüzünden Faceit'te rankım 5'den 2'ye kadar düştü. Acaba yeni bir hesap açıp (sıfırdan prime olmayan) Faceit'e kayıt olunur mu? Belirli bir seviyeden sonra da prime veriyormuş zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
24 saat o hesapta oynamaniz gerekiyor. Bedava saat boost sitesine biraktiginizda zaten girebiliyorsunuz. Prime olmak icin 21 seviye olmak gerekiyordu sanirim. Topluluk sunucularinda yani Faceit oynarken level kasamiyorsunuz.
 
@xuxysus Hesabın yeni olduğu için biraz o hesap için zaman harcamanı talep ediyor. Yukarıda bir arkadaş 24 saat oynama süresi demişti ancak süre konusunda net emin değilim. Çünkü kendileri de belirtmemiş. Ek olarak birden fazla hesabın tespit edildiği takdirde (IP adresinden kolayca edilecektir) yasaklanacağını unutma.

Bunun yerine eski Faceit hesabın ve ona bağlı olan Steam hesabını Faceit destek ekibine yazarak farklı bir hesaba (Yeni bir Faceit hesabı oluştur) taşımalarını talep et. Ben bir seferinde bu şekilde farklı bir hesaba bağlantı sağlamıştım aynı Steam hesabı ile.

 
Son düzenleme:
It looks like the profile you're connecting doesn't meet our requirements. Check those in the game registration modal. böyle bir şey diyor

"Görünüşe göre bağladığınız hesap gereksinimlerimizi karşılamıyor." diye çevirdim devamını anlayamadım herhalde oyundaki hesabınızı kontrol edin diyor. CS:GO yu kurduğunuz yeni hesap ile açın sonra tekrar deneyin.
 

Geri
Yukarı