500.000 TL yatırım önerisi

Paranı faize koyarsan uzun ömürde faiz, enflasyonun karşılığını vermeyeceği için zamanla paran erimeye başlar. 500.000TL ile ''Bildiğin'' bir iş kurarsan 20.000TL değil 100.000'de kar elde edersin paranın 9/10 ticarettedir ama şu zamanda yapabileceğini de sanmıyorum salgın dolayısıyla.
 
Para erimesin istiyorsan enflasyon oranında verdiği faize dokunmayacaksın. Yani atıyorum 4 lira faiz veriyorsa, 2 lirasına dokunmayacaksın. Bu durumda uzun vadede, değer kaybı olmadan, sürekli para getiren ve getirdiği para artan en iyi yatırım ev almaktır.
 
Ben bu forumda 500.000 TL'lik yatırım gücüne ne sahip olan, ne de bu miktarda parayı kullanacak kadar olgun ve akıllı biri olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimalle sizin de bu miktarda paranız yok laf olsun diye konu açtınız ama ciddi cevap vermek gerekirse bu işin uzmanları var, bir miktar para karşılığında size yardım edebilirler.

Yani çözümünüzü burada aramayın.
 
Gram altına yatırım yapabilirsin şahsen ben iki haftada bir gramlık alıyorum ve kenara atıyorum hem zarar etme olanağın neredeyse yok gibi bir şey sen de gram altına yatırım yap derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı