6000 TL oyun bilgisyarı almak efe uygaç-star PC ne kadar iyi?

Bütçe
5-6k civarı
Katılım
9 Mart 2017
Mesajlar
282
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

PC'nin linki bu arkadaşlar sizce iyi toplanmış bir PC mi yoksa bir şeyler eklemek yeterli mi? Birkaç konuya baktım. Bazıları işlemciyi AMD 3600 yap demişler. Veya bu fiyata daha iyi bir PC var mı? Bildiğiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya Teknoqueen ve Teknopanda sistemlere bakabilirsin, senin sorduğun sistemde asus tuf serisi var nispeten mesh yapıda olmayan bu kasa ile 80 dereceleri görür. Benim önerdiklerimde soğutması daha iyi olan gigabyte windforce rtx 2060 lar bulunuyor.
 
Arkadaşlar peki 3500X nasıl kötü müdür? AMD işlemciden hiç anlamıyorum Intel düşüncemde yok.
İtopya teknoqueen ve teknopanda sistemlere bakabilirsin, senin sorduğun sistemde ASUS TUF serisi var nispeten mesh yapıda olmayan bu kasa ile 80 dereceleri görür. Benim önerdiklerimde soğutması daha iyi olan Gigabyte Windforce RTX 2060'lar bulunuyor.

Teknoqueen in pcsin e bakdım anakartının MHz'si daha düşük galiba efe uygaça göre. birde efe uygaç ile teknoqueen inin pcsi arasında nasıl bir fps farkı vardır oyunlarda söyleyebilir misiniz?
Paranız varsa işlemciyi 3600X yapabilirsiniz ama o sisteme o SSD az gelmiş. 1 TB SSD çok şık durur.
Vallaha fiyatıda çok şık duruyor 1TB nin :) 480 yeterli olduğunu düşünüyorum şimdilik
 
İki sistemde rtx2060 takılı olduğu için aynı fpsyi alacaksınız fakat tuf daha sesli ve sıcak çalışacaktır, gigabyteın soğutması mükemmel değil bu kasa ile 75C° civarı çalışır ancak tufun 80-85C° civarı çalışacağını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı