xDSL istatistiklerim normal mi?

vaterloss

Hectopat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
84
Selamlar son zamanlar internetimde çok fazla yavaşlama var. 35MB'den bugün 15MB'e kadar düştüm. Dün 28MB alırken bugün 15MB oldu. Xdsl istatistiklerim bunlar. Sıkıntı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 1 gün önce.png
    1 gün önce.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 71
  • yeni.png
    yeni.png
    9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum daha olacak. Alabilceğim Max hız 21MB gösteriyor burada fakat ben şu anda 28MB alabiliyorum. Bu sorun teşkil eder mi? Bu arada bu güncel değerlerim tekrar bakar mısınız? SNR değerlerim değimiş gibi duruyor. Eki Görüntüle 541169

SNR değeriniz aşırı düşük. Mikrodalga çalıştırmanız bile internetinizin gitmesine sebep olabilir. İç tesisatı değiştirmeniz gerek.
 
o zaman sadece ankastreden modeme gelen kabloyu değiştiriyorum? başka yapmam gereken bişi var mıdır?
Biz de 50 mbps internet almıştık. Fakat 30-35 Mbps alabiliyordum. Hatta bazen 13 Mbpsye falan düşüyordu. Bunun sebebi altyapıdan kaynaklı. Ankastre kutusuna 70 Mbps civarı geliyor falan bana gelene kadar hız düşüyor. Oturduğum binada kablolar kötü. Ankastreden modeme kablo çektirince ankastreye ne kadar geliyorsa ben de o kadar alıyorum. Bence bir kablo çektirmeyi deneyin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı