Benden bir tavsiye, böyle işleri asla Ctrl+X (Kes) fonksiyonu ile gerçekleştirmeyin. Yeriniz varsa, ki bu senaryoda var, önce dosyaları kopyalayın, ardından bütün kopyalama işlemi bittikten sonra eski konumdan silin. Hele ki masaüstü kullanıyorsanız. Olası bir elektrik kesintisi vb. gibi bir durumda veri kaybetmeniz olası.Ama Ctrl+X ile seçip İndirilenler, Masaüstü gibi içindeki dosyaları D'de klasör oluşturup atabilirsin.
komple bilgisayarı mı yedekliyoriCloud, GoogleDrive, DropBox, YandexDisk gibi buluta dosya kaydetme programı.
dizüstü kullanıyorum tavsiyeniz için teşekkürler uygulayacağımBenden bir tavsiye, böyle işleri asla Ctrl+X (Kes) fonksiyonu ile gerçekleştirmeyin. Yeriniz varsa, ki bu senaryoda var, önce dosyaları kopyalayın, ardından bütün kopyalama işlemi bittikten sonra eski konumdan silin. Hele ki masaüstü kullanıyorsanız. Olası bir elektrik kesintisi vb. gibi bir durumda veri kaybetmeniz olası.
Treesize ile taratıp neyin yer kapladığını görebilirsin. Kullanıcı klasörünü komple mi taşıdınız? İçinde appdata klasörünü felan?komple bilgisayarı mı yedekliyor
dizüstü kullanıyorum tavsiyeniz için teşekkürler uygulayacağım
beyler iyi akşamlar. ben bu c deki kullanıcıları d ye attım ama c deki kullanıcımın içinde hala bir şeyler olduğunu söylüyor fakat içine baktığım zaman klasörü boş görüyorum. özelden yardımcı olabilecek var mı?
beyler ben d ye klasör oluşturdum iki kullanıcı için de attım ikisini de. benim masaüstümde bulunan bazı uygulamalar açılmamaya başladı steam gibi.. ve windows(c) dosyasındaki kullanıcı dosyamın içi dolu görünüyor ama klasöre girdiğimde içi boş görünüyor. lütfen yardım edin gece boyunca uyuyamadım hiç dokunmasam daha iyiydi...
ya işler çok karıştı kafayı yiyeceğim eğer ulaşabileceğim bir sosyal medyanız vs varsa ve bu konuda bilginiz varsa detaylıca anlatmak istiyorum.Treesize ile taratıp neyin yer kapladığını görebilirsin. Kullanıcı klasörünü komple mi taşıdınız? İçinde appdata klasörünü felan?
Buradan anlatabilirsiniz.ya işler çok karıştı kafayı yiyeceğim eğer ulaşabileceğim bir sosyal medyanız vs varsa ve bu konuda bilginiz varsa detaylıca anlatmak istiyorum.
kullanıcı klasörünün içine girip kes yapıştır şeklinde her şeyi taşıdımTreesize ile taratıp neyin yer kapladığını görebilirsin. Kullanıcı klasörünü komple mi taşıdınız? İçinde appdata klasörünü felan?
kullanıcı klasörünün içine girip kes yapıştır şeklinde her şeyi taşıdım
olayı ne baştan özet geçmem gerekirse; bilgisayarımda c dosyası çok dolmuş olarak gözüküyordu. d dosyasında 1,6tb yer bulunuyodu. ben de baktığım zaman en fazla yer kaplayanların kullanıcılar klasörü olduğunu gördüm. bilgisayarı babamla ben ayrı kullanıcılarda kullanıyoruz. daha sonra ilk önce c dosyasında bulunan kendi klasörümün adı ''alica'' olarak bulunuyodu ben onu ''GÖKTUĞ'' olarak değiştirdim. daha sonra d dosyasına bi klasör açıp içinede iki tane klasör açtım. c dosyasında bulunan benim klasörümü komple kes yapıştır şeklinde d de bulunan bir dosyaya, babamın klasörünü de aynı şekilde diğer dosyaya aktardım. ilk başta herhangi bir sorun görünmüyordu. daha sonra bazı uygulamaları silmek istedim fakat denetim masasında hata verdi. uygulamanın bulunduğu dosyada uygulama yok tarzında. daha sonra masaüstünde bulunan steam gibi uygulamalar açılmadı. arama çubuğunda arattığımda c dosyasında bulunan kullanıcıda olduğu görünüyor fakat klasöre girdiğimde boş gösteriyor. olay bundan ibaret.Buradan anlatabilirsiniz.
normal haline nasıl döndürebilirim direkt c ye aktarayım sorunlar çözülsünGizli klasörler açıksa appdata klasörünüde kopyalamışsınız. Masaüstü, belgeler, indirilenler klasörünü kopyalamanız yeterli olacaktır. Ayarlardan depolamaya girdiğinizde Detaylı görebilirsiniz nelerin yer kapladığını. Kullandığınız tarayıcının indirme yerinide değiştirebilirsin.
olayı ne baştan özet geçmem gerekirse; bilgisayarımda c dosyası çok dolmuş olarak gözüküyordu. d dosyasında 1,6tb yer bulunuyodu. ben de baktığım zaman en fazla yer kaplayanların kullanıcılar klasörü olduğunu gördüm. bilgisayarı babamla ben ayrı kullanıcılarda kullanıyoruz. daha sonra ilk önce c dosyasında bulunan kendi klasörümün adı ''alica'' olarak bulunuyodu ben onu ''GÖKTUĞ'' olarak değiştirdim. daha sonra d dosyasına bi klasör açıp içinede iki tane klasör açtım. c dosyasında bulunan benim klasörümü komple kes yapıştır şeklinde d de bulunan bir dosyaya, babamın klasörünü de aynı şekilde diğer dosyaya aktardım. ilk başta herhangi bir sorun görünmüyordu. daha sonra bazı uygulamaları silmek istedim fakat denetim masasında hata verdi. uygulamanın bulunduğu dosyada uygulama yok tarzında. daha sonra masaüstünde bulunan steam gibi uygulamalar açılmadı. arama çubuğunda arattığımda c dosyasında bulunan kullanıcıda olduğu görünüyor fakat klasöre girdiğimde boş gösteriyor. olay bundan ibaret.
normal haline nasıl döndürebilirim direkt c ye aktarayım sorunlar çözülsün
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.