Arctic Freezer II 240mm radyatörüne başka fan takmak

CPU sıcaklığınıza olumlu etkisi olacaktır. Kasa içi hava akışı içinse ledli fanlarınızın CFM değeri nedir? Arctic P serisi fanların CFM değeri de gayet iyi. Düşük RPM'de sıkıntı olabilir ama o durumlarda zaten hiçbir şey ısınmıyor olacak.

Phanteks p400a drgb ye hangi fanları koyduklarını gerçekten bilmiyorum. Diğer parçaları beklediğim için kolinin içinde. Zannedersem 50-60 arası bir şeydir. Radyatörün iç kısmına arctic fanlarını koymam için yuva varmıdır ki bu arada?
 
Dezavantajı boyutu olacaktır.


Boyuttan kastınızı tam anlamadım fakat bütün fanlar 120mm.
İlaveten söylediğinizi yaparsam bir egzoz fan gerekecek. Hem egzoz hem üste 2 adet fan almak istiyorum. Bunun için de önerilerinizi alırım.
 
Dostum bende P400A kullanıyorum. Corsair H150i PRO'yu ön tarafa bağladım fakat hard diskten feragât etmek zorunda kaldım. Radyatöre 4 fan bağlayıp sıkıntısız kullanabilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20200519_115014.jpg
    IMG_20200519_115014.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 45
Dostum bende P400A kullanıyorum. Corsair H150i PRO'yu ön tarafa bağladım fakat hard diskten feragât etmek zorunda kaldım. Radyatöre 4 fan bağlayıp sıkıntısız kullanabilirsin.

Tam incelemedim ama neden feragat etmek zorunda kaldın? Zaten ön taraf radyatör destekli değil mi, sığmadı mı?
 
Destekli fakat 3 fan destekliyor. Ben 6 fan bağladım. Push pull diyorlar buna. Sende radyatörün arkasına 2, mesh panelin olduğu yerdende 2 fan bağlayarak 4 fan sıkıntısız çalıştırabilirsiniz.

Anladım dostum. Ön tarafa 3 led radyatör arkası 2 yapsam da olur mu? Çünkü önde 2 adet olunca simetrik olmayabilir.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı