Madem yanlış, niye AV diye tanımlamıyorlar o zaman?Üstte yazılanlarla alakası yok, yanlış bilinen bir bilgi.
Piyasada bir sürü AV firması var. Bunlardan hepsi çok mu iyi sanıyorsunuz? O kadar da iyi olmayan programlar da var. Bu programlara 'Anti Malware' deniyorsa madem, niye ben 'o kadar da iyi olmayan' programlara Anti Malware dendiğini görmedim.MBAM'ın gerçek zamanlı bir çözüm olarak kullanılmamasının tek bir nedeni var. O kadar iyi bir program değil.
Madem yanlış, niye AV diye tanımlamıyorlar o zaman?![]()
Piyasada bir sürü AV firması var. Bunlardan hepsi çok mu iyi sanıyorsunuz? O kadar da iyi olmayan programlar da var. Bu programlara 'Anti Malware' deniyorsa madem, niye ben 'o kadar da iyi olmayan' programlara Anti Malware dendiğini görmedim.![]()
Çiğ köfte ne alaka? AV yazılımından bahsediyoruz burada!Çiğ köftecilerin günümüzde et yerine bulgurdan yapıp sattıkları şeye hala çiğ köfte demesine benziyor.
Hangi firmaya, hangi birimine, hangi yetkilisine, hangi çalışanına sorayım? Onlara sorun diyorsanız bunu da demeniz gerekirdi.Bunu onlara sorun. Terimler bunlar ve neyin ne anlama geldiği açıkça ortada. Firmaların ağız alışkanlığından dolayı A yerine B demesi bunu değiştirmiyor.
Neyini anlamadınız? "O kadar da iyi olmayan" AV yazılımlarına üreticileri Anti Malware ismini mi veriyor? Kullandığınız "MBAM'ın gerçek zamanlı bir çözüm olarak kullanılmamasının tek bir nedeni var. O kadar iyi bir program değil. " cümlesinden bu anlaşılıyor çünkü.Anlamadım. Bir program kendi başına kullanılmayacak kadar yetersiz ise önerilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.