5000 TL ve 6500 TL Laptop Önerisi

kelalex

Centipat
Katılım
1 Haziran 2020
Mesajlar
8
Arkadaşlar 5000 TL maksimum bütçe olmak üzere bir tane ofis bilgisayarına ve 6000-6.500 TL arasında bir tane de Gaming (yani Gaming derken GTA 5, FIFA, PES serisi gibi oyunları oynayabilmek amaç 😂) bilgisayar alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Gaming olarak şu laptop dikkatimi çekti:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine Monster Tulpar T7 20.2'ye bakmanızı öneririm Windows kurmasını bilmiyorsanız 20.2.1'e bakın ışıklarını söndürünce ofiste yadırgamam ben :) .
 
Hocam ofiste olmaz o 😂 ayrıca sanırım yanlış anladınız Gaming PC ayrı ofis için ayrı bir PC lazım biri ablama alınacak. Bir de zaten Tulpar 10-11 bin civarında imkan dahilinde değil.
 
Hocam ofiste olmaz o 😂 ayrıca sanırım yanlış anladınız Gaming PC ayrı ofis için ayrı bir PC lazım biri ablama alınacak. Bir de zaten Tulpar 10-11 bin civarında imkan dahilinde değil.

Ben ikisini de siz kullanacakmışsınız gibi anladım hani ikisi bir arada mantığı yapayım dedim :D .
 
Bu bilgisayarı gördüm ancak yeni diye teknik servistir carttır curttur güvenemiyorum
Teknik servisi güzeldir diye düşünüyorum internette birsürü tanıtım vb. videolar var sıkıntısı olana çok kısa sürelerde yardım ediyorlar.
Sorularımı çok kısa sürelerde cevapladılar fakat fiyatları böyle düşük olunca ben de biraz çelişkiye girdim.

Ben Game Garaj'a fiyatlar nasıl böyle ucuz olabiliyor diye sordum ve şöyle bir yazı geldi:

Sizlere satışını sunduğumuz,bir çok markanın Türkiye Distrubitörü ve ithalatçısıyız.Bu sebep ile Ürünlerimizi aracısız almış oluyorsunuz.Görmüş olduğunuz fıyatlara ürünlerimizi sunmamızın en büyük sebeplerinden birisi budur.
 
Bilmiyorum valla içime sinerse düşünebilirim açıkçası yoksa bu kadar erken biraz zor.
Cihaz 3 Haziranda satışa açılacak bende Haziranın sonlarına doğru alacağım o cihazı, o zamana kadar kronik sorunu falan çıkarsa başka bir model alırım.
Bu arada 4NT ile performans farkı olsada Acer Nitro 5 R7KR modeline bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı