Format sonrası bilgisayarın her yerinden sorun çıkıyor

Berke Eskalen

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
103
Bugün bilgisayarına macun sürdürmüştüm geri aldığımda bana Windows 10'un bozulmuş format at dediler. Attım ama on tane sorun çıkarmaya başladı. Bilgisayar yeniden başlamıyor, mavi yeniden başlatılıyor ekranında takılı kalıyor, kapatma tuşu basılı tutmadığım kapatmıyor. Bir de internetten sürücü yükleyemiyorum AMD Driver'ı çeşitli hatalar veriyor, DDU ile sildim denedim yine olmadı. Windows ile deniyorum güncel diyor, Driver Booster ile deniyorum o da güncelleyemiyor.
Düzenleme: Sistem B450M Dragon, RX480, R5 3600 ve bir adet 8GB Crucial RAM. Windows sürümü ise kendi sitesinden indirdiğim son sürümü. Bu arada güç ayarları kısmından format ve yeniden başlatma meselesini hallettim. Sürücü yükleyememe durumu devam ediyor.
 
Son düzenleme:
Windows 10 bozuldu diye saçma bir şeyi ilk defa duydum. Onların bu dediğine de hiç inanmıyorum. Acaba macun sürerken anakarta zarar mı verdiler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Macun sürerken ya da sürmeden önce yanlış vidalamış olabilirler ya da anakarta hasar vermiş olabilirler, onlara söyleyin onların yaptığından sonra olmuş onların hatası.
 
Bence kondansatörleri patlatmış olabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı