Intel i7 4790 ve R9 290 Sistem Toplama

ardahan26

Megapat
Katılım
1 Ağustos 2014
Mesajlar
16
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenvi
upload_2014-8-3_17-1-13.png


AMD tabanlı sistem kuracaktım. Ancak vazgeçtim. Kararımı Intel'e çevirdim. Anakart önerileri alabilir miyim ?

Not: Overclock (Hız aşırtma) yapmayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre Intel ve Nvidia bir takım oluşturuyorlar. CPU Intel ise GPU da Nvidia olmalı, CPU AMD ise GPU da AMD olmalı tabikide bu benim fikrim. Çünkü aynı marka mallar her zaman daha iyi uyumluluk sağlarlar. Ama yinede AMD alabilirsin iki seçeneğin var ya Nvidia ya da AMD.
 
Daha üst bir sistem olmuş ama benim dediğimide bir düşün istersen ve forumda araştırabilirsin AMD GPU(ekran kartı) sorunlarını. AMD'ye göre Nvidia ekran kartlarında daha az sorun çıktığını görüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı