Asboard RAM nasıldır?

Mustyy

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
94
Asboard markalı bir RAM buldum. 8 GB DDR3 1600MHz RAM, daha önce kullanan var mı? Fiyatı uygun. Param bu RAM'e yetiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de bazı markalar tanınmıyor diye kalitesiz oldukları anlamına gelmez. Biostar anakart, Nanya RAM kullandım, hala da çalışır durumdalar. Biostar'ı Nanya'yı kim tanır.

Asboard, anakart RAM üretebilen firma neticede
 
Asboard bildiğim kadarıyla Izoly markasının. Yapmayın daha fazla araştırın.

Asboard uzun süredir piyasada olan bir marka eski sistemlerde anakartını kullandım bir sıkıntı yaşamadım ayrıca Kingston markasıyla arasında 30 TL fiyat farkı var bilip bilmeden yorum yapmayalım.
 
Asboard uzun süredir piyasada olan bir marka eski sistemlerde anakartını kullandım bir sıkıntı yaşamadım ayrıca Kingston markasıyla arasında 30 TL fiyat farkı var bilip bilmeden yorum yapmayalım.
"Bildiğim kadarıyla" dedim. Kesin demedim. Daha fazla araştırılmasını önerdim. Lütfen düzgün okuyun. Güvenilir olsun olmasın. Arasında 30TL varsa biraz para biriktirilip 30TL koyulup Kingston alınması daha iyi bir tercih olacaktır.
 
Alınmaz. Yazılımsal destek istiyorsan, almaya gerek yok. Yerli o tür ürünler alınmaz. RAM sadece diyorsan ileride sorun çıkma ihitmlai de yüksek olur garantisi olsa da alınacak bir firma değil.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı