ATI READON 5570 Ekran Kartı Yandı mı ?

Vtrek

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2014
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar;

Benim bir adet ATi Radeon HD 5570 ekran kartım var. Bu ekran kartımı GIGABYTE G31M-ES2l anakartıma takınca ve Power düğmesine basınca işlemci fanı yarım tur dönüyor. Ve elektrik kesiliyor. Fişi çekip takınca tekrar yapıyorum. Ancak aynı sorun tekrarlanıyor. Ekran kartını çıkarıp Power düğmesine basınca sorunsuz açılıyor. Sizce sorun ne olabilir ? Ekran kartım yanmış mıdır ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı yenimi ? Yeni ise elektrik yetersizliği olabilir. Değil ise büyük ihtimal yanmıştır.

Dikkatli olun diğer parçalara da zarar vermesin. :neo:
 
Yeni değil baydır kulanıyorumdum. 1 hafta açmadım pcyi. En son dün acmayı denedm acılmadı. Ve ekran kartını cıkardım açıldı. Kasaya elektirik dahi gelmiyor ekran kartı takınca.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de ekran kartı üzerinde bir tür kısa devre oluyordur ve power elektriği kesiyordur. Bozulmadan önce bir darbe veya bilemiyorum üzerine bir şey sürttünüz mü ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pc 30 CM Gibi Bi Yükseklikten Düştü.
O kadar Ondan Sonra Kulanmadım Açtığımda Açılmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hah tamam işte ondan :)
Kart yuvasını bozmuş olabilirsin ama 5570 ağır değil ki. Başka bir ekran kartı tak eğer çalışırsa bu sana fikir verebilir anakart yuvasında sorun var mı yok mu anlarsın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı