R7 265 için PSU Önerisi

Axis

Kilopat
Katılım
7 Ağustos 2014
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
500W Thermaltake PSUm vardı. 2 gün önce oyunda yanık kokusu verip PC kapandı içini açtım koku dışında hiçbir sorun gözükmüyordu. Sonralarda 2, 3 kere PC açtığımda yarım saatte bi kapandı şimdi kasa 1, 2 saniye ışık verip açılmıyor. Yakın zamanda ekran kartı olarak R7 265 düşünuyorum daha üstleride olabilir hangi PSU önerirsiniz 700W düşünüyorum. PC kasamda Thermaltake Thermaltake Litepower Black Edition 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar bu iş görür mü? (Butcem kısıtlı ekran kartıda düşündüğüm için)
 
Son düzenleme:
600W yeterli fakat bu attığınız Link'te ki Güç Kaynağını sakın almayın. 80+ bile değil. Aldığınıza pişman olursunuz. Önerdiğim güç kaynaklarına bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı