HPE-500BR vs SHP650 V2 650W vs FSP600-60AHBC 600W 80+

LE7ELS*

Kilopat
Katılım
18 Mart 2016
Mesajlar
47
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhabalar,
Ben birkaç yıl önce piyasayı takip etmeyi bırakmış, eski bir CS:GO oyuncusuyum. Oyunu bırakmak adına PC mi satmıştım fakat gerekliliklerden ötürü özelliklerini aşağıda belirttiğim bir PC topladım;

Gigabyte B450M S2H am4.
Sapphire Nitro+ RX 5500XT 8 GB.
AMD Ryzen 5 3500X.
Corsair 2x8GB 3000 MHz RAM.

Yabancı sitelerde bunların güç değerlerini hesaplattığımda komik rakamlar çıktı. (300W bandında). Bu da benim topladığım ilk 0 PC olacak o yüzden PSU seçiminde çok kararsızım.
300 ila Max 400-450 TL civarı bir bütçe ayırdım ama 300'lerde kalmak çok işime gelir. Yani çok bariz bir fark varsa 400'lere de çıkarım tabii malum bir defa toplanıyor böyle sistemler.
Pin girişleri tutar mı, Watt yeter mi, bilgisayarımı korur mu bu PSU'lardan veya sizin kendi tecrübelerinizden mümkünse 80+ sertifikalı bir şey önerirseniz sevinirim.
İyi forumlar herkese vaktiniz için teşekkür ederim.
 
.
Hocam tavsiye ederim. Pin sayısı olarak yeterli. Kaliteli bir PSU.
 
.
Hocam tavsiye ederim. Pin sayısı olarak yeterli. Kaliteli bir PSU.
Cevabın için teşekkür ederim dostum. Peki şu nasıl olur benim sisteme 100w fark etmesi dışında bir farkları var mı aralarında 100tl falan oynuyopr nerdeyse ?

 
Cevabın için teşekkür ederim dostum. Peki şu nasıl olur benim sisteme 100w fark etmesi dışında bir farkları var mı aralarında 100tl falan oynuyopr nerdeyse ?

@Yener K. 'un attigini alirsan daha ileriye donuk olur ilerde ekran karti guncellerken PSU degistirmek zorunda kalmayabilirsin. Senin linkini attigin da guzel, yeterli ve uyumsuzluk olmaz
 
Cevabın için teşekkür ederim dostum. Peki şu nasıl olur benim sisteme 100W fark etmesi dışında bir farkları var mı aralarında 100TL falan oynuyopr neredeyse?


Hocam olmaz. Sistem gerektiği kadar güç çeker. 500W ile aralarında fazla fiyat farkı yok.
 
Hocam olmaz. Sistem gerektiği kadar güç çeker. 500W ile aralarında fazla fiyat farkı yok.
yani 600w olanı mı almalıyım ? Bir de şunu önerdiler bu nasıl ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı