AMD Fx-8150 İşlemci Fanı ve Kasa Fanı Önerisi

Schwerer Gustav

Kilopat
Katılım
7 Haziran 2014
Mesajlar
1.361
Çözümler
5
Merhaba arkadaşlar. AMD Fx-8150 işlemci kullanmaktayım. Stok fan ile yük altında 75 dereceyi gördüm geçen gün. Kasada sadece egzoz fan var ayrı olarak kasa fanım yok. Bu kadar ısındığını görünce bir soğutucu ve kasa fanları almaya karar verdim. 100 tl'ye kadar işini iyi yapabilen ve Asus M5a97 R2.0 anakartın RAM slotlarını kapatmayan bir işlemci soğutucu önerebilir misiniz? Birde termal macun yenilemem gerekecek alacağım fanın içinden çıkar mı? Yoksa ayrı olarak mı satın almalıyım?

Kasa fanı içinde önerilerinizi bekliyorum. Kasa fanı için de en fazla 60 tl ye çıkabilirim. Kasa fanı adedi 4 adet olacak kasada. Kasa modelim Aerocool StrikeX One.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey daha sormak istiyorum. Siz Cooler Master Hyper TX3 EVO için "push pinli tavsiye etmem" demiştiniz. Ben AMD işlemciye takacağım soğutucuyu. Yani AMD lerde stok fanı tutturduğumuz demir cımbız gibi olan parça bu soğutucuyla birlikte geliyor. Bende bunu kullanarak montaj yapacağım. Push pinleri kullanmayacağım. Yinede TX3 EVO'yu önermiyor musunuz? Yada şu videonun linkini vereyim ne demek istediğimi daha rahat anlatmış olurum. :)

Bu soğutucuyu istememdeki sebep anakartı sökmeden montaj yapabilirim diye düşünmem. Anakartı söküp takacak kadar bilgim yok maalesef. Zarar veririm diye korkuyorum zarar verirsem evdekiler oyarlar beni. :D Bakkala da gitmek istemiyorum çünkü takmak için bir soğutucu parası alacağına eminim. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işte video. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı