Ses değiştirme programı önerisi

Katılım
21 Eylül 2018
Mesajlar
20.347
Makaleler
14
Çözümler
113
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
What am I? - I do not know...
Amacım kuzenimi falan trollemek, sesimi kız gibi yapabileceğim bir program var mı? Mümkünse ücretsiz olsun, teşekkürler.
Şimdi gelip trollemek ne ya demeyin, canım istiyor ve kimseye zararı yok. Yani boş boş böyle mesaj yazacak varsa hiç yazmasın.
 
Şu anda deneme şansım yok, öğlen deneyeceğim teşekkürler. Bu arada program öneriniz var mı?
En basiti olarak Voxal yazılımını da kullanabilirsin. Female3 efekti gayet güzel gibi. Bunun dışında bulunan yazılımlardaki özellikler ücretli olarak satılıyormuş. Ücretsiz olarak önerebileceğim sadece bu yazılım bulunuyor. Diğer female ses efektlerini de kendinize göre test edebilirsiniz. Şunu da belirtmekte fayda var. Uygulamayı kurduktan sonra ses sürücüleri üzerinde ayarlama yapmaya çalışıyor.

Female3.png

Ayrıca bu yazılımla beraber NCH Suite adında bir yazılım onay vermeden iniyor. Yazılım ile işin bittiğinde bu yazılımı da kaldırabilirsin. Yazılımı kaldırdıktan sonra ses sürücülerinde yapmış olduğu ayarlamaları geri almış oluyor. Yazılımı kaldırmak için Revo Uninstaller Portable kullanmanı öneririm.
Revo Uninstaller Portable dosyasını indirip x64 klasörünü açıp RevoUn.exe yazılımını çalıştırıarak silmeyi denemen gerekiyor.

Ayrıca System32 klasöründe kendi oluşturduğu voxaldriverx64.dll adlı dosyasını tespit ettim. Bunu da ek olarak silmen gerekiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlamaları falan yapamadım, bu tarz programlar ile haşır neşir olmadığım için fazlasıyla kafam karıştı. Türkçe olarak nasıl kullanacağıma dair yazı-video var mı?
Uygulamaya giriş yaptığında Preview bölümünden Sample butonuna basıp Listen butonuyla sesini dinleyebilirsin. Ayrıca içerisinde bulunan ses efektlerini karıştırmak için sol üst tarafta bulunan New butonuna tıklayıp ses efekterlini seçebilirsin. En son olarak hangi ses efekti ile çalışmak istiyorsan kaydını alman yeterli oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı