PC Açılırken /Boot/BCD, 0xc00000e9 Hatası

Yazıdan anladığım kadarıyla bir depolama aygıtı çıkarıldığında bu sorun oluşabilir diyor google çeviride bunu sağlama almış oldum hard disk veya ssd ne kullanıyorsan kablolarını kontrol eder misin ? Sata portlarını falan kontrol et lütfen ve Ram'i çıkartıp tak bios pilini çıkart 10 dakika bekle.
 
Arkadaşım bir cihaz veya depolama birimi çıkarıldığından bu sorun veriyor bilgisayar ram ve sabit disk veya ssd ne kullanıyorsan kontrol eder misin büyük olasılıkla ram olabilir sorun veya sabit disk kablolarını düzgün taktığından emin ol. RAM'leri tek tek ve ayrı ayrı portlara takıp dene. Hard disk'i sallama gibi bir gaflete düşmediyseniz olay Ram veya kablolardan ibaret olabilir.
 
Windowsun başlayabilmesi için gerekli bazı dosyalar depolama biriminde okunamıyor hatası o büyük ihtimal ile kurması gerekecek mümkün ise 8.1 kur.
 
Biosa girip advance menüsünden 1.cil sürücü HDD mi kontrol et eğer öyle ise format atacaksin, sorun HDD veya Ram kaynaklı ise zaten format atamayacaktır.
 
Hdd yerinde kontrol ettim. Ram diyecek olursaniz bir tanesi takılı digerini ben çıkardım çünkü onu takınca ekran gelmiyor. Format atmak istedim cdyi boot etti ama yine ayni ekran geldi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı