iPhone XR mı iPhone 11 mi?

Bahadır_35

Femtopat
Katılım
28 Temmuz 2020
Mesajlar
5
Arkadaşlar, XR ile 11 arasında kayda değer fark mıdır? Şu anlık XR kullanıcısıyım, bana çok fark gelmedi ve tasarımı 11'e göre daha hoş; o yüzden XR aldım.
 
Sen bilirsin yani yakında herhalde 10 kameralı telefonlar çıkacak bence 1-2 kamerada iş görüyor ben zaten telefonların o kadar gelişmesine karşıyım 1990'lardan kalma bir walkmanim var belki kamerası şahane olmayabilir ama bence aloda diyor neyse konuya dönelim XR bence de daha güzel :p
 
Bunun sonu yok. Teknoloji çeşmeden akan suyun hızından hızlı gelişiyor ver her ürünün daha iyisi her gün çıkmaya devam ediyor. Bir ürün satın aldıktan sonra artık araştırmayı bırakın, gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayın, yoksa hep bir yerlerinizi kemirir bu araştırmalar.
 
Bir insan telefona neden 7000-8000 verir akıl karı değil, Gelir meselesi herhalde..
Ya arkadaş anlayamıyorum. İsterse 50 bin olsun fiyatı istiyorsa kullanabilir. 10 bine tofaş da var 1 milyona audi de var. 1500 Tl ye üsküdarda ev de var 30 bin tl ye mükemmel manzaralı residance da var. Pek takmamak gerekiyor kafaya bu durumu. Ben de XR kullanıyorum 11 almaya değmez diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı