iPhone mu yoksa Android mi?

iPhone mu Samsung mu?


  • Oy verenlerin toplamı
    59

Cristabol Brown

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
735
Çözümler
2
Yer
Antalya
5. sınıftan beri telefonum olmadı 4 yıldır bekliyorum yani. LGS'ye girdim ve artık telefon istediğimi söyledim. Ablalarıma ve abime telefon benim yaşımda alınmıştı. O yüzden bu zamana kadar bahane bulup almadılar. 4 yıl boyunca annemin telefonunu kullandım. Durmadan akrabalar komşular falan arıyordu ve 4 yıl boyunca video izlerken oyun oynarken bölüne bölüne devam ettim. Ailem genelde kışın köye gidiyor ve ben Antalya’da kalıyorum. En çok annemi arıyorum o aralar. Ve annemle doğrudan iletişime geçemiyorum genelde. Annem ve ben Antalya’da kalıyorken ben arkadaşlarımla bir yere gidecek oluyorum ve telefonu götürmek zorunda kalıyorum. Annemle iletişimde olabilmek için ama annemde de telefon olmuyordu.

Daha bir sürü sıkıntı var ama daha fazla sıkmayayım. Arkadaşlar, şimdi bütçemiz çok fazla değil. Maddi durumumuz kötü değil bu arada. Ama bizimkiler telefona fazla para vermeyi mantıksız buluyor. Aslında iPhone 11 istiyordum. Baktığım şeyler tasarım, en az iki kamera ve bu orta tuşu olmaması. iPhone 11 7000 TL’ye göre bunların hepsini bulunduruyor ve markası “iPhone”. iPhone pahalı olsa da gerçekten bence kaliteli telefon üretiyorlar. Fakat 7000 TL olduğu için almazlar büyük ihtimal. Zaten istediğimi söylemiştim iPhone 11'i ama pek olumlu bakmadılar. Android hemen bozulacakmış gibi düşünüyorum ve 6-7 yıl boyunca Android ile idare ettim.

iPhone 11 alınmayacağını anlayınca iPhone 8'e bakmaya başladım. iPhone 8 Plus orta tuşu haricinde istediğim diğer özellikleri barındırıyor fakat biraz eski gibi hissediyorum. 4 yıl kullanacağım ve aldıktan sonra biraz eskiyecek gibi hissediyorum. O yüzden Android almayı düşünüyorum. Ama Samsung haricinde ki hiçbir markayı almam. Belki Xiaomi alabilirim ama Samsung diğer markalardan daha iyi bence. Fakat hangi modeli almalıyım bilmiyorum.

Fikriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama konuda arkadaş eski tasarımlı cihazları istemediğini söylemiş.
Ama İphone 8'in tuş hariç ihtiyaçlarını karşıladığını ve almak istediğini söylemiş. SE zaten 8'in aynısı tasarım olarak. İphone 8'de eski hissediyor bu telefonda hissedeceğini sanmam.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı