Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cuma günü hayallerimizi süsleyen bir müjdeyi milletimize vereceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi emeğin ve çabanla başarman için açıklanıyor zaten ya da açıklanacak yol haritası. Tabii bu bir tahmin ve yolun daha çok çok başı. Ancak önemli bir kilometre taşı tabii. Alanım gereği yakından takip ediyordum, sektördeki kişileri. Bu alanda çalışmalar vardı zaten, ilginç şekilde devlet tarafından da bir ilgi var. Tabii süreci hep beraber göreceğiz.

Bu arada, yeni Türksat uyduları ve adını unuttuğum diğer bir uyduyu, SpaceX ile göndereceğiz artık. Malum, elon musk leo ve dünya arasında Yurtiçi Kargo hattı açtı... :D.

Bu değerli bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Zaten geçen yıllarda Tesla ile çok güzel projeler vardı. Tesla'nın arabaları Türkiye'de ciddi bir vergi muafiyeti ile yaygınlaştırılacaktı. Tabii galeriler ve supercharge istasyonları da. Yanlış hatırlamıyorsam Tesla ile elektrikli otobüs gibi projelere imza atılacaktı. Ne olduysa bir anda her şey bitti. Umarız bilim ve teknolojinin her şekilde üstte tutulduğu bir ülke görür çocuklarımız.
 
Bu ülkenin hazine ve maliyeden sorumlu bakanı çıkıpta utanmadan sıkılmadan döviz kurlarındaki artışı siz maaşınızı dolarlamı alıyorsunuz deyip bir de sırıtıyorsa diyecek pek bir söz kalmıyor. Sayın bakan ne bilsin ülkeye giren toplu iğnenin bile dolar ile alındığını.

Anaokulunun dilinde dolanıyorlar zaten hocam :D.
 
Bu tür konu tipleri ciddiye alınmayacaksa hiç açılmasın. Instagram esprileri yapmak için mi açılıyor ve kabul ediliyor bu konular?
 
Bizim işimize yarayacak bir şey olsun da benim için kafi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı