Epic Games hesabım kaç TL eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi akşamlar. Benim Epic Games hesabım 1.717 TL tutuyor içindeki oyunlar. Sizce kaç liraya gider?
Bu başlığa son mesajımı yazıyım.
Satmak istiyorsan istediğin fiyattan satışa koy.
Almadılar mı? Biraz düşür gene koy.
Ama buradakilerin dalga geçtiği fiyatlara satma.
Alınmıyor diye malını ölücülere peşkeş çekme.
450 Liraya böyle dolu bir hesabın internette satıldığını da görmüştüm. Ama dediğim gibi ben olsam kafamdaki fiyat verilmeden satmam.
Diyeceklerim bu kadar.
 
Özetlemek gerekirse Technopat Sosyal'de istenilen fiyatlara çıkan olmaz. Belki istediğiniz rakamın 10'da 1'i veren çıkabilir. Başka forumlardaki TurboX ya da İzoly alan tayfayı daha rahat kandırabilirsiniz.
 
Gerçektende yeter kardeşim vallahi de billahide yeter. Sözde müslüman insanlarsınız yardımlaşmanız gerekirken bedavaya aldığınızı parayla satıyorsunuz, kendim dinsizim ve ahlaki yapımıda tam olarak oluşturmamama rağmen bunun yanlış olduğunu biliyorum. İnsanları dolandırmaya tamam, ama üstü kapalı bir şekilde salak yerine koyup iyi amaç vasıtasıyla dolandırmak apayrı bir şey. 15 yaşında çocuksun, bu hesabı satıp alacağın parayı babandan isteyip yalvarsan o bile verir, bu parayla gidip CS'ye, Lol'e veya diğer online oyunlara para yatıracağını saymıyorum bile.
 
Bencede bu konuda tek öğrendiğim bu foruma bu tür şeyler sorulmaz.
Hayır sıkıntı sende, saçma salak sorularla gelip insanların sinirlerini oynatıyorsun. İllakide satacaksın bu hesabı ondan kuşkum yok, biz sana bunun neden aptalca ve yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. İstediğin foruma git, hatta bu tür konularda en toleranslı olan DA forumuna git oradada aynı muameleyi yaparlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı