ASUS X570-E vs ASUS B550-E

Esmeri

Picopat
Katılım
27 Ağustos 2020
Mesajlar
45
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Banka
Genel yorumlarda VRM farkı var denilmekte. İncelediğimde VRM'ler aynı hatta 570'de ısı dağıtıcı boru bile var, 550 için ileride 4000 serisinin destekleyebileceğini de bir yorumda okudum. Ama bunun da elde tutulur bir kaynağı yok. Belki de ben bilemedim konu hakkında tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum, sizce hangisi ve nedeni nedir?
 
Sanırım fark ol
B550-E sonuçta B550-E Nirvana seviyede bir anakart X570-E ile arasındaki farkı hisstemezsiniz bile.
B550-F ile sanırım fark olarak SSD birincisi slot pcie 4,0 iken ikinci slot 3,0 olarak acılmakta sanki tek fark bu fiyat olarak evet diğerlerine görede çokca uygun tabi önem verdiğim performans ve beni üzmemesi :) açıkcası uzun vadede bir pc olmasını istiyorumki ilerde parça değişmem gereksede en azından anakart hariç olmasını çabalıyorum.
 
Sanırım fark ol.

B550-F ile sanırım fark olarak SSD birincisi slot PCI-e 4, 0 iken ikinci slot 3, 0 olarak acılmakta sanki tek fark bu fiyat olarak evet diğerlerine görede çokca uygun tabii önem verdiğim performans ve beni üzmemesi :) açıkcası uzun vadede bir PC olmasını istiyorum ki ileride parça değişmem gerekse de en azından anakart hariç olmasını çabalıyorum.

Hocam uzun süreli alacaksanız bile B550 TUF bile sizin işinizi çok rahat görür.
Şu an halen daha B350 Prime kullanan insanlar var ve hiç şikayetçi değiller bence hocam anakarta yüksek meblağ vermek yerine RAM'lere ve SSD'ye ağırlık verin ☺
 
şimdi merek ettiğim 550F anakarta 2 adet pcie4,0 SSD uyumlu olurmu sitesinde baktığımda ikisi için anlatılıyor bilemedim RAM içinde 16 gb yeterli diye düşündüm daha sonraki zamanlarda 16gb daha takarım RAM hakkındaki düşüncem şimdilik böyleydi. ( çokda dağıtmak istemiyorum çünkü anakatların hepsi güzel :D )
 
Hocam uzun süreli alacaksanız bile B550 TUF bile sizin işinizi çok rahat görür.
Şu an halen daha B350 Prime kullanan insanlar var ve hiç şikayetçi değiller bence hocam anakarta yüksek meblağ vermek yerine RAM'lere ve SSD'ye ağırlık verin ☺
Merhaba ben sizdeki anakartı inceledim faz konusuna dikkat ettiğimde orada 16 faz görüyorum bu b550-e deki 14+2 fazla aynı gibi duruyor bazı yerlerde 14 faz olduğu söyleniyor gerçekte kaç faz bakma ihtimaliniz varmı?
 
Merhaba ben sizdeki anakartı inceledim faz konusuna dikkat ettiğimde orada 16 faz görüyorum bu B550-Edeki 14+2 fazla aynı gibi duruyor bazı yerlerde 14 faz olduğu söyleniyor gerçekte kaç faz bakma ihtimaliniz var mı?

Hocam şu an evde değilim ama eve geldiğim zaman bakacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı