İntel Q8400 ve Sapphire 6570 ile bf3 ve gta4 oynayabilir miyim?

Katılım
26 Nisan 2014
Mesajlar
710
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler sistemim:

  • İntel core 2 E2180

  • Ekran Kartı Sapphire 6570 2gb direct 11 128 bit

  • Ram 1gb

  • Gigabayte 945GCMS2L

Bu sisteme Q8400 veya Q8300 islemci alicam ve ram'i 3 gb yapicam. Bu sistem ile Bf 3 ve Gta 4 gibi oyunları kasmadan oynayabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4GB yapsan daha da iyi olabilir. Yalnız sana şunu belirteyim anakartın sanırım Quad işlemci desteklemiyor.

Ben anakartımın sitesine girdim desteklediği işlemciler içinde Q serisi de vardı. Diyelimki desteklemiyo arkadasım o işlemciyi aldım anakart a taktım çalışmaz mı ne olur yani ?
 
Bilgisayarın çalışmaz, sana tavsiyem bellekleri ilk başta 4GB yap, sonradan isteğe bağlı parça değiştir. İşlemci değiştirmen pekte bir fayda vermeyecektir.
 
O sisteme yatırım yapma derim . Paran ona yetiyorsa da yapma biriktir sabret eski sistemi sat ve yeni bir sistem topla .

Kardeşim zaten yeni sistem alcam o zaman'a kadar beni idare etsin şuan hazır alacağım pc de şimdi almayacağım.

Arkadaşlar şimdi ekran kartı dışında bana tavsiyede bulunun ne yapayım ram 4 olsun tamam işlemci E8500 işlemci destekliyor herhalde işlemcide E8500 olsun ram 4 gb gta 4 oynarım herhalde demi ?

Arkadaşım yeni sistem alacağım zaten hazır da ama şimdi almayacağım. Alana kadar beni idare etsin diye :D

İşlemciyi e8500 alırım ram 4gb olur gta4 oynarım herhalde ?

Not: Alacağım sistem bu :D

Harddisk'den kar edebilirim dükkanımız da 1tb lık Harddisk dolu 7200 rpm 149 tl kar ederim ona da soğutucu alabilirim :D
alınacak pc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sabret şimdilik oynama zaten yeni sistem fişek gibi olacağı için onda doya doya oynarsın . Hem eski sisteme yatıracağın para en az 200 lirayı bulur bu paraya fan soğutucu vs alabilirsin o yüzden hiç öneride bulunmayacağım .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı