PlayStation 3'te kesinlikle oynanması gereken oyunlar neler?

Red Dead Redemption oynasan yeterli. Ardından Red Dead Redemption 2 oynayabileceğin bir platform varsa onu da oynarsan şahane olur? Red Dead Redemption 2 bana kalırsa tarihin en iyi oyunu, Red Dead Redemption'da 2 kadar olmasa da efsane bir oyundur. Şansın varsa önce Red Dead Redemption 2'yi ardından Red Dead Redemption'ı oynayabilirsin. Red Dead Redemption 2, Red Dead Redemption'ın Prequel'ı.

Teşekkürler ama RDR2'yi oynayabileceğim bir yer olduğunu sanmıyorum. Bu arada Dark Souls 2 nasıldır? (Hepinize soruyorum)
 
Onu oynamadığım için pek bilmiyorum fakat RG kötü iş çıkarmamıştır, buna eminim.
Çağın ötesinde oyunlardan. Ben Red Dead Redemption oynamadım eski nesil cihazım olmadığı için ancak hikayesini izledim. Oyundaki her detaya ve Red Dead Redemption evrenine hakimim. Red Dead Redemption 2'yi ise anlatmaya gerek yok, onu bitirdim. Bana kalırsa oyun tarihinin en iyi oyunudur.
 
Çağın ötesinde oyunlardan. Ben Red Dead Redemption oynamadım eski nesil cihazım olmadığı için ancak hikayesini izledim. Oyundaki her detayına ve Red Dead Redemption evrenine hakimim. Red Dead Redemption 2'yi ise anlatmaya gerek yok, bana kalırsa oyun tarihinin en iyi oyunudur.
şimdi böyle rdr'yi övenler kombo yapınca bi' heveslenmedim değil :)
 

Geri
Yukarı