Huawei P Smart 2018 telefon yavaşlaması

ahmetcn1

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2020
Mesajlar
993
Çözümler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Cinsiyet
Erkek
Meslek
yapı denetim şefi
Arkadaşlar selam. Huawei P Smart 2018 kullaniyordum, çok yavaşladı ve donmaya başladı. Google'da gezerken veya haber okurken donuyor ve sadece son uygulamalar tuşuna basıp tekrar Google üstüne basınca düzeliyor, anlamış değilim. Önereceğiniz hızlandırma uygulamaları var mıdır?
 
Uygulamaların tek tek önbelleklerini silip, animasyonları 0.5X veya kapalı yaparsanız kayda değer hızlanacağını düşünüyorum.
 
Eğer telefonda "Görev Yöneticisi" tarzı bir uygulama varsa genelde o kısımda otomatik "RAM" temizleyen bir kısım oluyor. Başka uygulamalara gerek yok yavaşlatıyor genelde.

Hafızasını ve Önbelleğide temizlemek iyi gelecektir. Telefonda kaç GB boş alan var? Telefon kaç GB?
 
Ayni telefonu kullaniyorum, bende de birazcik oyle. Twitter ve Reddit'te gezerken donuyor bazen Google'da arama yapamiyorum. Reddit optimizasyon ozurlu bir uygulama fakat Google'da bunu yapmasi tuhaf.
 
Aynı telefonu kullanıyorum ama herhangi bir kasma donmam yok.
Hafızanızın ne kadarı dolu ?
Ayrıca arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları kapatır mısın ?

( Ben telefonumu yalnızca " Alo desin yeter. " mantığında kullandığım için bana sorun yokmuş gibi geliyor da olabilir. )
 
Eğer telefonda "görev yöneticisi" tarzı bir uygulama varsa genelde o kısımda otomatik "RAM" temizleyen bir kısım oluyor. Başka uygulamalara gerek yok yavaşlatıyor genelde.

Hafızasını ve önbelleğide temizlemek iyi gelecektir. Telefonda kaç GB boş alan var? Telefon kaç GB?

Telefonum 3GB RAM 32 GB hafıza. Şu an ise 15GB kullanımda.
Ayni telefonu kullaniyorum, bende de birazcik oyle. Twitter ve Reddit'te gezerken donuyor bazen Google'da arama yapamiyorum. Reddit optimizasyon ozurlu bir uygulama fakat Google'da bunu yapmasi tuhaf.

Bunlarla beraber hafif ısınma da yaşıyorum. Şarjdayken kullanmamama rağmen ısınıyor. Mecburen mermerin üzerine koyup sıcaklığını mermere aktarıyorum.
Arkadaşlar telefonu sıfırladım. Az da olsa etkisi oldu gibi görünüyor. Fakat Google vb arama motorlarında gezinirken donmalardan kurtulamadım. Ve Huawei'ye özel olan optimizer i sürekli kullanımdayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı