Minecraft nedir?

Eskiden gerçekten eğlenerek oynadığım, oyunda skype vs. ile arkadaş edindiğim, şuğan bile bazılarına ulaşabildiğim ve arkadaşlarımla "Tekli dünya da Survival/Server de KitPvP" oynarken gülme krizine girdiğim, aynı zamanda şu an oyundan hiç zevk almadığım, ve eski yaşadığım hisleri yaşayamadığım oyundur, yabancı serverlere girin.
 
Son düzenleme:
Çocuklumuzda bize en keyif veren oyunlardan birisidir aslında Minecraft. Kimilerimiz Youtube ile izleyerek bazılarıda oynayarak sevdi bu oyunu. Şimdi ne kadar çocuk oyunu densede bu oyun çocukluğumuza bile yön verdi.
 
Bazıları oyunu madene in ev yap ejderha kes zannediyorlar ama... 1.köy e taşınıp köylülerlerle ticaret yapın ve 3 günde bir köy e baskın oluyor ve onlardan bir sürü ganimet oluyor 2.nethera gidin her yer lav olduğu için alev direnci iksiri alın elmastan daha güçlü ve iyi netherite bulun ve piglinlerle ticaret yapın piglinlere altın verince onlar sana çok değerli ürünler veriyorlar ama... Onların bölgesindeki altını alırsanız 1000 kişi dalıyorlar sana 3.iksir yapın 4.gece olunca hardcore şekilde oynaayın dışarı çıkığ zombi öldürün 5. ejderhayı kesip elytra alın onla uçabilirsiniz? Sadece 2 kere jump a basıyorsunuz ve yüksek bir yerde olmanız lazım ve en sonuncusu serverlara katılıp bedwars oynayın: D.
 
Şunun güzelliğine kim hayır diyebilir?

Ekran Görüntüsü (38).png


Ekran Görüntüsü (40).png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı