Microsoft, Xbox Series X ve Series S Ön Sipariş Stoğunu Artırıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.964
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft, Xbox Series X ve Series S Ön Sipariş Stoğunu Artırıyor

Microsoft, ön siparişlere olan yüksek talep nedeniyle stoğunu artırma sözü verdi. Xbox Series X ve Series S, ön siparişler başladığından bu yana beklentilerin çok üstünde bir ilgiyle karşılaştı. Ön siparişleri kabul eden bazı siteler müşterilerin yarattığı yoğunluk ile çöktü. Bunun üzerine Microsoft, ön siparişlerde ürünü satın alamayan kullanıcılar için ön sipariş stoğunu artırma kararı aldı. […]

Devamı: Microsoft, Xbox Series X ve Series S Ön Sipariş Stoğunu Artırıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Konsolu sattıran şeyin özel oyun olduğunu anlamak hiç te zor değil. PS4 özel oyunlarıyla Xbox One'a toz yutturdu. PS5 bu nesilin galibi olacaktır.
Microsoft'un attığı hamlelerin "herhangi bir platforma özel oyun" çıkartmak olmadığını anlamak güç değil. Adamlar ciddi ciddi değişen dijital dünya için yatırım yapıyorlar ve bu konuda rakibi Sony'i çoktan geride bıraktılar. Üzgünüm ama eğer bu kafayla gitmeye devam ederse, gelecekte Sony için dijital oyun pazarında yer yok. Onun yerine Streaming servisleri var olacak.

Ayrıca Microsoft'un diğer bir amacı ise, oyuncuları kutuplaştırmak değil, birleştirmek. Platform bağımlılığını ortadan kaldırıp herkesin içeriklere ulaşabilir olmasını sağlamak. Ki bu hamlenin sonuna kadar destekçisiyim.
 
O zaman Xbox One yaklaşık 50 milyon ünite satarken, PS4 neden 100 milyonun üzerinde sattı?
[/QUOTE]

Arkadaş Game Pass yaklaşık 1.5 yıldır piyasada olan bir sistem.

PS4 ise 7 yıllık bir cihaz olduğundan olabilir mi acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı