Naruto mu Sasuke mi?

Güç konusunda nasıl alıyor?
Sasuke'nin Boruto'daki gercek gucunu hala bilmiyoruz, keza ayni sekilde Naruto'nun gucunu de. Sasuke yillardir koyden uzak, savastan savasa atlayan manyagin teki. Naruto ise koyde islerle ilgilenen, kendini egitiyor mu bilmiyoruz fakat Kyuubi'nin gucune guvenerek antrenman yapmadigina eminiz. Asagidaki linkte arkadasin yazdigi minik bir hikaye var, eger okursaniz cok basit bir sekilde neden Sasuke'nin yenebilecegini gorebilirsiniz. Chakra rezervi iyi olmasa da boyutlar arasi gecis yapabilmesi ve Rinnegan'in Sasuke'de hala bulunmasi cok buyuk bir avantaj.
 
Iyi de ben Naruto'yu demedim ki, Kurama'yi dedim. Kurama'yi genjutsuya alabiliyor, bunun yasandigini Shinobi War Arc'ta gorduk. Jigen hakkinda ne olup bittigini biliyorum, Sasuke'nin savas aninda agir yaralar alirsa yasama sansinin daha yuksek oldugunu belirtmek istedim kacabilmesinden oturu. Sasuke'nin yetenekleri ne oldu da Uchiha klanina baglandi anlamadim, kendisi normal bir Uchiha'dan kat kat daha guclu. Itachi'nin peak seviyesine Itachi olmeden once ulasmisti zaten. Bence siz asiri korumaci davraniyorsunuz.
Korumacı falan davrandığım yok, yorumun çok tek taraflı olmuş. Rinnegan sayesinde evet Bijuu'ları genjutsu haline alabiliyor fakat eğer Jinchuuriki'yi alamıyor. Sanırım demek istediğin Naruto, Kurama olmadan bir hiç. Doğru mudur? Ona göre yanıt vereceğim. Evet Sasuke Rinnegan sayesinde daha kolay kaçıyor istediği zaman boyut değiştiriyor bu net birşey.

Uchiha klanına bağlamayı ilk yaptığın yorumda '' yillarin verdigi gizlenme, en buyuk suclularla olan savaslari, Otsutsuki'lerin tekniklerini bilmesi gibi bir cok yetenegi var '' ben burada olayı tecrübe ve zekaya bağladım o yüzden zeka yorumunu yaptım. Uchiha'ların zeki olduğu su götürmez bir gerçek.
İtachi olayına gelirsek açıkçası İtachi'nin Sasuke'den kat kat daha zeki olduğunu düşünüyorum. Yaşadığı zamanda İtachi daha güçlüydü, araştırabilirsin ve yabancı kaynaklardan okuyabilirsin. Karakterin senaryo gereği ölmesi gerekiyormuş o yüzden kaybetmiş kısacası. Zaten savaşlarını izlerken İtachi'nin hasta olduğunu da öğrendik :)
 
Sasuke her türlü narutodan güçlü neden diye soracak olursan hem rinneganı var hem uchiha hem genetiği güçlü bana göre sasuke narutodan kat kat güçlü. Ama adamlık konusunda narutonun alacağı su götürmez bir gerçek.
 

Geri
Yukarı