HP 6730S Webcam Sürücüsü

Hangi antivirüs programı sildi? Sürücüyü nereden yüklemiştin? Windows Update sayesinde mi yüklendi?

Yoktur.

Driver Booster'in yanında yüklediği antivürüs programı. Driveri resmi siteden indirmedim.
Ya sen dene çalışmaz ise silersin ayrıca Windows Update'nin bulması lazım.

Ya sen dene çalışmaz ise silersin ayrıca Windows Update'nin bulması lazım.

Laptoptan olmadı dosyayı telefona yükleyip lepfopa kurdum yeniden başlatım. Ama aynı tık yok gizli sürücülerdede yok yardımm edin lütfenn.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Elimde 2.el HP6730S laptop var laptopu aldığımda Webcam çalışır vaziyeteydi. Güncellemeler lazımdı bende Driver Booster yükledim. Driver Booster kurulurken yanında antivürüs programıda kuralımı falan dedi ben pek dikkat etmedim. Bikaçgün sonra Webcam derslerde lazım oldu ama kamerayı açarken 0xA00F4244 nocamerasareattached hatası alıdım hemen Bluetooth ve diğer cihazlardan kamerayı kaldırdım ekle dedim baktım kamerayı bulamıyor. Aygıt yöneticisi gizli aygıtlardan driverini buldum sildim. Driverını intarneten indirdi(Windows10 64 Bit) kurdum yeniden başlatım drivirlara gelmiyor. HP kendi sitesinde Windows 7 64 Bit indirdim kurdum gine yok. Yardım edin arkadaşlar derslerde kamera istiyorlar.
 
HP Support assistant programını Buradan indirin ve kurun. Gerekli güncellemeleri program içinden otomatik olarak yapacaktır. Driver Booster ve o tarz programları ise kullanmamaya özen gösterin
 
Arkadaşlar merhaba. HP 6730S laptopu sıfırladım, USB falan takınca algılamıyor. Onun için sürücü programı ya da sürücüleri lazım ve webcam sürücüsü de. Windows 10 64X Bit.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı