Tırnak tarafından çekip çıkarabilirsiniz.
Klipsi geriye doğru çektim klips tınn diye bir sesle yerinden fırladı maalesef. Ekran kartı çıktıO klipsi çekin, daha sonra da ekran kartını çıkarın. Aynı anakarta sahibiz.
Ekran kartını yavaşça çekin, birden asılmayın. İlk önce arka tarafı çıkartırsanız ön taraf kolayca geliyor. Ön taraf dediğim klipsle tutulan yer.
Nasıl yani klips ciddi anlamda çıktı mı?Klipsi geriye doğru çektim klips "tınn" diye bir sesle yerinden fırladı maalesef. Ekran kartı çıktı.
Evet çok şaşırdım resmen fırladı ordaki tel fırlattı klipsi klips elimde anlamadım. Yerinden çıkmış gibiNasıl yani klips ciddi anlamda çıktı mı?
Tamam kartı çok zorlamadan çekin belki öyledir anakartın dizaynı.Evet çok şaşırdım resmen fırladı ordaki tel fırlattı klipsi klips elimde anlamadım. Yerinden çıkmış gibi
Yok sanmam o tırtıklı klipsi çıktı yerinden.ekran kartı zorlanmadan çıktı şimdi tekrar taksammı klips yok ama. Bu arada sıfır ürünler ekran kartını çıkartmamın sebebi eltındaki jelatini çıkartmadan takmışımTamam kartı çok zorlamadan çekin belki öyledir anakartın dizaynı.
Kartta bir sıkıntı yoksa sıkıntı olmaz ya.Yok sanmam o tırtıklı klipsi çıktı yerinden.ekran kartı zorlanmadan çıktı şimdi tekrar taksammı klips yok ama. Bu arada sıfır ürünler ekran kartını çıkartmamın sebebi eltındaki jelatini çıkartmadan takmışım
Acaba o tırtıklı klipsi geriye doğru çekmek yerine öne doğru bastırmakmı gerekiyordu? Nabıcaz Bakalım şimdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.