Ön ödemeli kart önerisi

  • Konuyu başlatan preyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 499

preyy

Kilopat
Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
4.895
Makaleler
3
Çözümler
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu konudan çok açılmış ama benim içime tam olarak yatmadı, ben de açmak istedim. Papara ve ininal arasında çok kaldım. 1 yıldır kart kullanmıyorum ama önceden Ininal'den toplamda 1500 TL'den fazla harcama yaptım ve hiç hesaba para yatmama sıkıntısı yaşamadım. Bu yüzden bildiğimden şaşmayayım diyorum. Ama aldıkları komisyonlar ve aylık ücretler gerçekten fazla. Papara'ya gelirsek verdiği vaatler daha iyi ama nedense ben güvenemedim tonla para yatmadı sıkıntısı çeken insan var. İkisininde arasında çok kaldım hangisini seçmem daha iyi olur. (16 yaşındayım)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka Ininal'da sadece para çekerken bir de aylık 2 TL var. Artık komisyon olarak ama Papara kullanıyor arkadaşlarım, bir sıkıntı çekmiyorlar ama Ininal bana daha kolay geliyor. İstersen Ininal al, hem şimdi temassız kart da çıkardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ininal sakın almayın, yerli yersiz para çekiyor. Limitleri çok az her para çekip yüklediğinizde 4-5 lira kesiyor. Kendi kendine durarken 2 lira falan kesiyor. Sakın ama sakın almayın.
Papara Black veya Lite alın. Ben Black kullanıyorum ıvır zıvır alışveriş için. Kredi kartından farkı yok gayet mükemmel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre ininal kullandım her şeyde para kesiyordu sonra Papara geçtim şuana kadar hiçbir sıkıntı çekmedim hatta Netflix falan alırken daha ucuze geldi.

Ininal'ın kampanyaları da var. Yani sıksık Steam 50 TL'ye 10 TL geliyor, Trendyol için indirimler geliyor vs. buradan bakın isterseniz

Ininal sakın almayın, yerli yersiz para çekiyor. Limitleri çok az her para çekip yüklediğinizde 4-5 lira kesiyor. Kendi kendine dururken 2 lira falan kesiyor. Sakın ama sakın almayın.
Papara Black veya Lite alın. Ben Black kullanıyorum ıvır zıvır alışveriş için. Kredi kartından farkı yok gayet mükemmel.

Para yüklemek beleş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı