Mafia Definitive Edition kötü optimizasyon sonucu düşük FPS değerleri

AntenOS

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
2.947
Makaleler
2
Çözümler
8
Öncelikle iyi forumlar dilerim herkese. RX 570 ve İ3-9100F'e sahibim. Oyunda orta ayarlarda 60 - 70 FPS alıyorum ancak araba sürmeye başlayınca bu değerler 30'a kadar düşüyor. Bunun benim sistemimle mi bir alakası var yoksa oyunun optimizasyonu iyi değil mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
Mafia Remake'i dün indirmiştim, daha yüklemedim, bir de sonuçları 4/4 CPU kullanıcısı olarak buradan ben paylaşırım. Oyunu oynamadığım için bilmiyorum, belki de işlemci yetersiz geliyordur.
 
Yaşadığım sorunlardan oyunu oynama hevesim kalmadı. İlk oyununu hiç oynamamıştım merak etmiştim ama gerek Bug'lar gerek FPS dropları merakımı ve hevesimi yitirdi. Sanırım yeni bir Patch yayınlanana kadar oynamayacağım bu sorunlu oyunu.
Valla çaktırmayın, korsan oynuyorum ve yardım falan istemiyorum ama iç mekanlarda öyle bir drop yaşamadım. Sabit FPS hep.
 
Valla çaktırmayın, korsan oynuyorum ve yardım falan istemiyorum ama iç mekanlarda öyle bir drop yaşamadım. Sabit FPS hep.
Şahsen ben de en yüksek ayarlarda 40-60 FPS arası oynuyorum, drop olmadığı için beni pek rahatsız etmiyor. Sadece CPU kullanımı şaşırttı beni.
 
Bazı oyunlar dediğiniz gibi düzgün oturmamış optimizasyon sorunu sebebiyle olur olmadık yerlerde veya belli spesifik alanlarda frame drop yaratabilir ki zamanında darboğazın d'sinin söz konusu olmadığı sistemlerde de bunu gördük. Oyunu bugün oynayıp, bir de Youtube üzerindeki testlerle kıyaslama yapacağım, bakalım nasıl bir fark ortaya çıkacak.
 

Geri
Yukarı