Game Booster Kasalara Ön Yargısı

vbios

Kilopat
Katılım
12 Kasım 2018
Mesajlar
3.155
Makaleler
4
Çözümler
8
Daha önce birçok kasa kullandım, ve kullandığımdan memnun kaldığım kasaları genel olarak hep önerdim. Fakat bazı daha önce ürünü denemeyen arkadaşlar Game Booster GB-L06B kasasına kötü diyor, bir kasanın içerisinde ne çöp olabilir? Önü mesh, fanlar kaliteli, hava sirkülasyonu iyi, kontrolcü bulunuyor bu bütçede Zalman kasalarda bu özellik var mı? Fanların hızı kontrol edilebiliyor mu? FurMark+Heaven testinde RX 570'i 65 Derece sabit tutabiliyor mu? Kasanın malzemesi ne kadar kötü olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence görünüş ve fan olarak gayet şık. Yeni bir PC alacak olsam bakacağım bir kasa.
 
Gamebooster Çin'de logo basıp Türkiye'de satıyor. Ondan önermiyoruz fakat kasaları bütçeniz yoksa idare eder. O fiyatlara daha kaliteli kasalar mevcut. Örnek vermek gerekirse:
 
Size biraz önce de söyledik.
Zalman ne olduğu belli olmayan Game Booster, Everest gibi markalardan kat kat daha kalitelidir, 450 TL kasa önerisi olarak Zalman N5 mf, MSI Mag Forge varken bunları önermeyin.

bunlar ön yargı değil bir gerçek.
 
Hocam ben sistem toplamalarda öneriyorum Game booster GB-L06B kasa modelini. Fakat Game booster PSU modelini önermem. Fakat aynı fiyata daha iyi kasalar mevcut.
 
Size neden alınmaması gerektiğini tonca mesajla açık ve net bir şekilde açıkladığımızı düşünmüştüm. Ne yazık ki siz hala anlamamışsınız. Bir de üstüne konu mu açtınız? 🤣

 

Yeni konular

Geri
Yukarı