Shredded Brothers 12 haftalık antrenman programı

Elvis Adalsteinn

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2019
Mesajlar
108
Çözümler
1
İnternetten antrenman programları satıyorlar ilgimi çekmedi değil, henüz 1. ayım spor salonunda pek fazla bilgim de yok. Adamların aşağıda linkini bıraktığım programı kullanan çok kişi varmış. İçerisindeki bir çok şey klişe geliyor gerçi ama emin olamadım. Sizce alınır mı?

 
Uzaktan eğitim falan boş iş. Ona vereceğin parayı beslenme için ya da 6 ay sonrasında kullanacağın ek destekler için harcarsın. 3 ayda steroid kullandırarak reklam vücutlarla program satıyorlar, yedir yedirebildiğine...

İnternette başlangıç için 10 numara programlar var, beslenme için de milyonlarca makale var. Eğer bulmakta zorlanıyorsan ben sana hedefine göre yazayım bir program. Beslenmene ve dinlenmene dikkat edip hırsını ve sabrını koruduğun sürece iyi şeyler elde edersin.

Vücut geliştirme zaman, disiplin, azim ister. 3 ayda harika vücut sunan sahtekarlardan koşarak kaçın.
 
@Elvis Adalsteinn Dostum bu hayatta en önemli şey bilgidir. Eğer durumun varsa satın al ve sana nasıl bir antrenman programı ve beslenme yazdıklarını gör ki kafanda bir oluşum olsun. O 12 hafta sonrasında bak adamlar bu besinleri koydu bunu yaptı şunu yaptı diyerek bir şekilde yoluna devam edersin. Bizzat kendim aldım bu kafalardan önce ama indirim yokken aldım adamlar sana beslenmeni programını herşeyini sana özel yapıyorlar. Benim bileklerim çok inceydi adamlar onun için gidip reverse curl koymuş. Skolyozum var diye normal deadlift yerine romanian deadlift koymuşlar mesela. Her programı 2 ay kullanmayı düşünüyorum bu şekilde 6 ay kafam rahat olacak.
 
Önerileriniz için teşekkür ederim, indirim halindeyken programı satın aldım. Kafama takılan tüm soruları sorarak hareketleri ve hareketlerin işlevlerini öğrenmek istiyorum. Boş vakitlerimde insan anatomisine bakınıyorum. Bakalım ne olacak
 

Geri
Yukarı