Güç seçeneklerinin farkı ne?

Victoria

Kilopat
Katılım
19 Ekim 2017
Mesajlar
729
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Güç seçeneklerine girince 3 farklı yüksek performans modu var. Bunların ne farkı var ve hangisini seçmem daha iyi olur?

1604167246347.png

1604167255845.png
 
Güç seçeneklerine girince 3 farklı yüksek performans modu var. Bunların ne farkı var ve hangisini seçmem daha iyi olur?

Eki Görüntüle 721793
Eki Görüntüle 721794
Batarya takılı iken sistemin kullanacağı gücü buradan ayarlayabilirsin. Nihai performans en iyi kaliteyi elde etmeniz için bataryadan çok fazla enerji çeker. Yüksek bunun bir nebze altı. En alttaki ise sanıyorum AMD az güç tüketen bir kaç ayar bulmuş. Bunlar basit ayarlar. Mavi linklerden ilgili seçeneğin ayarlarını değiştirebilirsiniz; yüksek performans olsun ama parlaklığıda en sona çekmesin gece gözümü yormasın gibidir tanesini gece kullanımına göre ayarlarsınız. Bu durumda kendi güç tüketiminizi belirlemiş olursunuz.
 
Batarya takılı iken sistemin kullanacağı gücü buradan ayarlayabilirsin. Nihai performans en iyi kaliteyi elde etmeniz için bataryadan çok fazla enerji çeker. Yüksek bunun bir nebze altı. En alttaki ise sanıyorum AMD az güç tüketen birkaç ayar bulmuş. Bunlar basit ayarlar. Mavi linklerden ilgili seçeneğin ayarlarını değiştirebilirsiniz; yüksek performans olsun ama parlaklığıda en sona çekmesin gece gözümü yormasın gibidir tanesini gece kullanımına göre ayarlarsınız. Bu durumda kendi güç tüketiminizi belirlemiş olursunuz.

Nihai.
 
Hocam Nihai Performans, Chipset sürücüm güncel olmasına rağmen yok. Yeni konu açmam gerekir aslında ama bu konuyla da bağlantılı olduğu için buraya yazayım dedim.
Pek önemli değil, Ryzen işlemci kullanıyorsan ve Ryzen High Performance varsa ona tak geç. Ryzen kullanmıyorsan Dengeli modunda bırak geç.
 

Geri
Yukarı