Poco X3 vs Realme 6 Pro

Poco X3 fiyatlarına bakarak söylüyorum (Şuan 3.500TL) 200 lira daha koyup fiyatı artmadan bence Samsung M51 al. Şuan kullanıyorum ve çok memnunum. Kamera, güç ve özellikle batarya tam istediğin gibi olduğuna inanıyorum. Amazon'da şuan 3.700TL.

 
Bütçe Max 3800.
Poco X3 fiyatlarına bakarak söylüyorum (şu an 3.500TL) 200 lira daha koyup fiyatı artmadan bence Samsung M51 al. Şu an kullanıyorum ve çok memnunum. Kamera, güç ve özellikle batarya tam istediğin gibi olduğuna inanıyorum. Amazon'da şu an 3.700TL.


7000 mAh batarya efsane ama 60 Hz olması biraz geri çekiyor beni Poco X3 120 HZ Realme 6Pro 90 Hz.
 
Realme 6 Pro ile 7 Pro arasındaki en büyük fark. IPS ile AMOLED, Stereo ses ve hızlı şarj varmış. Ancak bu telefonlarda NFC yok. Eğer sizin için önemliyse.

Poconun ise 120 HZ ekran, stereo ses, suya toza dayanıklı olması, bluetooth 5.1, soğutması, Corning Gorilla Glass 5.

Kamera performansı sanırım Poco ile Samsungun çok yakın olsa gerek. Batarya olarak Samsung daha iyi gözüküyor ama bir de kullanımda görmek lazım. O bataryayı ne kadar idareli kullanıyor?

Daha önce hangi telefonu kullandığınızın da önemi var. Eğer Xiaomi veya Samsung kullanıyorsanız ve alıştıysanız aynı markadan devam etmek isteyebilirsiniz.
 
Realme 6 Pro ile 7 Pro arasındaki en büyük fark. IPS ile AMOLED, stereo ses ve hızlı şarj varmış. Ancak bu telefonlarda NFC yok. Eğer sizin için önemliyse.

Poco'nun ise 120 Hz ekran, stereo ses, suya toza dayanıklı olması, Bluetooth 5.1, soğutması, corning gorilla glass 5.

Kamera performansı sanırım Poco ile Samsung'un çok yakın olsa gerek. Batarya olarak Samsung daha iyi gözüküyor ama bir de kullanımda görmek lazım. O bataryayı ne kadar idareli kullanıyor?

Daha önce hangi telefonu kullandığınızın da önemi var. Eğer Xiaomi veya Samsung kullanıyorsanız ve alıştıysanız aynı markadan devam etmek isteyebilirsiniz.

Huawei kullanıyorum siz ne tavsiye edersiniz.
 

Geri
Yukarı