Kablosuz kulaklık önerisi

altobellih5

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2015
Mesajlar
17
Merhabalar,

Günlük kullanım için kablosuz bir kulaklık arıyorum. Bütçeyi henüz piyasa hakkında tam olarak bilgi sahibi olmadığım için belirleyemedim.
Oyun kulaklığı kategorisinde fakat tam olarak oyun kulaklığı aramıyorum.
Şu anda Logitech H540 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Tek sıkıntım kablolu olması.
H540 gibi kulağı tamamen kaplamayan tarzda olmasını yeğlerim. İyi bir mikrofona sahip ve kaliteli sesler verebilen bir kulaklık arıyorum.
Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Not: 2.el de olabilir.
 
  • TaoTronics SoundLiberty 53 true wirelless

  • Yakın zamanda aldım 1 aydır kullanmaktayım ve sadece 5 6 kere Şarz'a taktım ve neredeyse hiç kulağımdan çıkartmıyorum fiyatı da çok uygun Black Friday'ı beklersiniz daha da düşer şu an 214 TL Hepsiburada'da. Ses kalitesi harika özellikle bass seviyorsanız mükemmel denilebilir. Konuşma da hiç sıkıntısı yok dışarıdaki sesleri çok fazla bastırıyor sizin konuşmanızı karşı tarafa net bir şekilde iletiyor kesinlikle konuşmada sıkıntı yaşamazsın.

  • Bu konuşma konusuyla ilgili bir test yapmıştım onu da anlatayım.

  • Bir arama başlattım ve TV sesini 70'e çıkarttım konuştuğum kişi sesimi çok net duyduğunu arada bir arkadan müzik sesinin geldiğini ama anlaşılmadığını söyledi ben televizyonun dibinde olmama rağmen benim sesimi çok net duyduğunu söyledi TWS kulaklık için çok iyi telefonun mikrofonu bile bu kadar dış sesi bastırmıyor.

  • Normalde böyle ucuz yollu TWS kulaklıkları mikrofon tarafında gerçekten çok sıkıntılıdırlar bu kulaklığımdan önce Xiaomi Airdots kullandım ses kalitesi olarak bass seviyorum ve beni tatmin etmişti konuşma da berbat dı sesimi duyabilirlerse şükür ediyordum artık sessiz bir ortamda iken bile yoğun olarak dış sesi alıyordu fiyatları da bu kulaklıkla yakın 40 50 TL gibi bir fark var şu an aralarında

  • TaoTronics piyasanın üstündeki TWS true kulaklılarından kat kat daha iyi 400 500 TL vererek diğer kulaklıkları alana kadar şu an 214 TL (Black Friday'da daha da düşer) 200 TL gibi bir fiyat verip 400 500 TL tat alabilirsiniz kulaktaki duruşu da gayet iyi sırıtmıyor normal bir kablolu kulaklık boyutunda Internet'de inceleme videoları ve özellikleri var bakabilirsiniz ürünün linkini de bırakamıyorum reklam yaptı mantığı oluşabiliyor modoritörlerde ama ben yaşadığım deneyimi paylaştım bilginize.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı