Efe0819
Hectopat
- Katılım
- 24 Kasım 2019
- Mesajlar
- 489
Ama benim anlamadığım bu bilgisyarın videosunu izlediğimde fazlaa bile diyor Power'e.
Dogrudur ama marka belli.
Ama benim anlamadığım bu bilgisyarın videosunu izlediğimde fazlaa bile diyor Power'e.
Dogrudur ama marka belli.
Dostum ne diyorsun düzgün yaz ilk önce. Adamlar satmak için öyle diyor o Psu patlar elinizde sisteminiz gider gidin 100tl fazla verin kaliteli birşey alın.Ama benim anlamadığım bu bilgisyarın videosunu izlediğimde fazlaa bile diyor Power'e.
Aerocool 400W nasıl?
Dostum ne diyorsun düzgün yaz ilk önce. Adamlar satmak için öyle diyor o PSU patlar elinizde sisteminiz gider gidin 100TL fazla verin kaliteli bir şey alın.
SSD'yi de WD yap 3271TL oluyor.
250 GB o ama.
Biraz daha fazla para verin 500'lük olanı alın 3495 TL oluyor o aldığınız SSD mavi ekran verecek sisteminizde hızı düşük olacak çeşitli sorunlar yaşancak.
İyi böyle.250 gb bana yeter ozaman ssd wd yapıyorum 28 tl daha fazla psu ise aeroocol diye bir marka var oda 100 tl fazla nasıl böyle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.