Discord Nitro iade edilir mi?

Alperrrr

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2020
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Xbox Game Pass üzerinden 3 aylık Discord Nitro almıştım aboneliği bitmeye yakın iptal ettim ama faturalandırma günü aboneliği tekrar yeniledi 79 lira çekti. Normalde 5 gün içerisinde ulaşırsak iade edebileceklerini söylüyorlar ama dünden beri destek talebi oluşturmama rağmen cevap gelmiyor, birden fazla açtığım talepler de kapanıyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
 
Geçmiş olsun, iade edeceklerini zannetmiyorum. Birdaha ki sefere daha dikkatli olun. 1 ay ücretsiz, 3 ay ücretsiz, 1 yıl ücretsiz gibi platformlardan hesap açarken mutlaka sanal kart kullanın. Bu sayede hem kart bilgilerinizi vermiş olmazsınız, hem de cebinizden bir şey eksilmez. Ayrıca istediğiniz vakitte kartı kapatabiliyorsunuz.
 
Dün sadece böyle bir mesaj attılar ondan sonra ses soluk yok

Doğrulama için teşekkür ederim, bu bileti daha detaylı incelemesi için bir takım arkadaşıma iletiyorum.

Bu durum için tekrar özür dileriz, ekip üyemizden haber alır almaz seni bilgilendireceğim!

Bu esnada başka sorun olursa beni bilgilendirmeyi unutma!

İçtenlikler,
Seda
Ve iade makalesinde böyle yazıyor

İlk aldığınız tarihten 5 gün içerisinde Nitro aboneliğinize iade yapabiliyoruz.

Not: Nitro iadeleri sadece 1 kereliğine yapılır.

İade ederler mi?
 
Son düzenleme:
İade ettiler mi? Aynı sorunu ben de bugün yaşadım. Talep açtım az önce.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen iade edilir. Ben bu olayı yaşamamak için sanal kart kullanıyorum. İşim bittikten sonra kartı kapatıyorum. Zaten yenilenen ödemeyi iptal edebilirdiniz karttan para çekilmeden önce.
 
Kullandığınız banka kartının mobil uygulamasını kullanıyorsanız eğer internet, sanal ödemeleri kapatabilirsiniz, eğer kullanmıyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak kapatabilirsiniz, ama en mantıklısı sanal kart ya da ikinci bir kart. (Papara, Ininal, Paycell)
 

Geri
Yukarı