R5 3500 ve RTX 2060 sistem alınır mı?

Bütçe
8800

johnhamishwatson

Femtopat
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün 7600 TL tutuyordu. Bugün bazı ürünlerin fiyatı değişmiş ancak sistem hakkında bilgi almak istedim. Bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Çok pahalı. 9000TL'ye 2060 ve 3500 mü? 10400F bakın derim.

O sistemi alacağınıza parayı bana verseniz daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz 😅

Fiyatı fazla bence. O bütçeye 2070'li sistem toplanır.

8, 800 mü? Ne? Kesinlikle fiyatına değmez.

Arkadaşlar teşekkür ederim alınmayacağını anladım ancak alınabilir bir sistem hazırlayabilir misiniz 8500 TL'ye rica etsem.
 
Arkadaşlar teşekkür ederim alınmayacağını anladım ancak alınabilir bir sistem hazırlayabilir misiniz 8500 TL'ye rica etsem.
hocam baya geç kalmışsınız güzel indirimler vardı parçalarda. VE topladığınız sistemdeki paçalar gereksiz pahalı çoğundan bütçe kısıp daha iyi işlemci ve ekran kartı için bütçe arttırılabilir
aciliyetiniz yoksa indirim kovalayın eğer acil almanız gerekiyorsa hazır sistem alıp geçin
 
Hocam bayağı geç kalmışsınız güzel indirimler vardı parçalarda. Ve topladığınız sistemdeki paçalar gereksiz pahalı çoğundan bütçe kısıp daha iyi işlemci ve ekran kartı için bütçe arttırılabilir.
Aciliyetiniz yoksa indirim kovalayın eğer acil almanız gerekiyorsa hazır sistem alıp geçin.

Ekran kartı RTX 2060 istiyorum işlemci fark etmez benim için AMD tercihim olur soğutması sebebiyle, önerebileceğiniz hazır sistem var mı?
@tirabzonun_kaymagi başka bir konuda mesajınızı gördüğüm için etiket attım. Fikrim değişti 8500 TL'nin hepsini kasaya vermek yerine monitör ve ekipmanda alacağım, bu yüzden 6500 TL civarı yeni nesil oyunları sorunsuz oynayabileceğim bir sistem hazırlayabilir misin? 6500 olması şart değil daha uygunu olabilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı