Snopy Rampage SG-R218 nasıldır?

Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
2.027
Çözümler
3
Yer
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hangi gamepad'i aldın acaba? Logitech veya pusat alternatifi bakıyorum. 300'lere çıkarmayacak bir gamepad hoş olabilir iş görüyorsa :)
SG-R218'i aldım, işimi görüyor açıkcası. L2 ve R2 hassasiyetleri çok iyi olmasa da, bu fiyata en iyisi diyebilirim.
 
SG-R218'i aldım, işimi görüyor açıkcası. L2 ve R2 hassasiyetleri çok iyi olmasa da, bu fiyata en iyisi diyebilirim.
Logitech F310 dediklerimden bir tık ucuz, senin aldığından bir tık pahalı. Para vermişken de uzun vadeli kullanmak istiyorum açıkçası :) Bilemedim, aciliyeti olmadığından biraz daha düşüneceğim.
 
Hâlâ memnun musunuz acaba ?
FIFA 20 ve Forza Horizon 4 oyunlarında deneyimledim.


-Eliniz çok büyükse tercih etmeyin.

-Kol tutuşuna alışmak zaman alıyor. 1-2 hafta da anca alıştım.

-Gamepad'in tuşlarında herhangi bir sıkıntı yok, bir kere yere düşürdüm sıkıntı çıkmadı.

-Kablosu çok dayanıklı ve uzun, o konuda içiniz rahat olsun.

-L2 ve R2 hassasiyetlerine gelecek olursak, 2 seviye var, birisi en son gaz diğeri de bir tık altı. Araba oyunlarında orta gaz ile gitmek istiyorsanız, pek mümkün olmayabilir.

-Titreşimini çok beğendim, futbol oyunlarında kaydığında,sert bir müdahalede bulunduğunda ve direğe çarptığında titriyor. Araba oyunlarında da taşlık vb. alanlarda, kaza yaptığında aynı şekilde titriyor.

-Titreşim motorundan dolayı hafif ısınabiliyor, ama hissetmiyorsunuz bile.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı