DrEpin güvenilir mi?

Tunahanaltn

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2020
Mesajlar
501
Çözümler
1
Screenshot_20201207_232746.jpg


Oyunun çıkmasına son 2 gün 30 dk kaldı (ertelenmez ise).
Bu oyunu 80 TL'ye almak var, 250 TL'ye almak var. Alıp indirmek istiyorum, ne yapmam lazım bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım, alınır mı?
 
Merhabalar, ben Drepinden Hakan.
Bahsetmiş olduğunuz ürün cyberpunk 2077 Steam hesabı olarak verilmektedir, CD-Key veya E-pin gönderimi yapılmaz.
Ayrıca konuya bir açıklık getirmek istiyorum
Attığınız ekran görüntüsünde bahsi geçen ürünün açıklamasında zaten hesap ve şifre olarak gönderdiğimizi belirtiyoruz, bu ürünle ilgili E-pin yada CD-Key göndereceğimizi zaten iddia etmiyoruz.
Haricinde diğer arkadaşların yazmış olduğu şikayet var konusu hakkında da şunu söyleyebilirim, E-Ticaret platformunda binlerce satışı olan ve bir tane şikayeti bile olmayan yer olarak örnek gösterebileceğiniz bir yer varmı?
Güvenebilirmiyim diyen arkadaş İnstagram hesabımızın öne çıkarılan gönderilerinden müşterilerimizden gelen geri bildirim mesajlarını görüntüleyebilir instagram sayfamız : @drepingame
Konuya ek olarak
Satın almış olduğunuz steam hesapları online oynatılamaz ancak steam’ı offline moda alıp oynayabilirsiniz zaten cyberpunk 2077 offline oynanabilen bir oyundur
Hesabı satın aldıktan sonra şifre değişikliği yapılıyor gibi saçma sapan iddialar yapan arkadaşlar belli ki bu tarz bir ürünü daha önce satın almamış bundan dolayı bu şekilde yorum yapan arkadaşlara drepinin güvenilir olduğunu kanıtlamak gibi bir çabamız yok güvenmek isteyen sayfamızı inceleyebilir çoğu ünlü yayıncılarla olan referansımızı kolayca bulabilir YouTube üzerinden “Drepin” diye aratıp bizden alışveriş yapan müşterilerimizin de paylaşmış olduğu videoları izleyebilirsiniz.
Diğer konular için İnstagram sayfamızdan yada İnternet sitemizdeki canlı destek bölümünden sorularınızı sorabilirsiniz mesai saatleri içerisinde sizlere anlık olarak dönüş sağlanır
Mesai saatlerimiz hafta içi ve haftasonu ( sadece cumartesi ) saat 12:00 ile 20:00 arasında destek alabilirsiniz
Saygılarımla..
 
Eki Görüntüle 769554

Oyunun çıkmasına son 2 gün 30 dk kaldı (ertelenmez ise).
Bu oyunu 80 TL'ye almak var, 250 TL'ye almak var. Alıp indirmek istiyorum, ne yapmam lazım bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım, alınır mı?
Ben bundan 3 ay önce yine Drepin'den Cyberpunk'ı 15 tl'ye aldım ve bana bu sabah teslim edildi. Hesaba oyunu indirirken çok kere girip çıkılsa da Steam'de açık mıdır yoksa başka bir şey midir bilmem ama "Hesap kimliğiniz değişti" uyarısı verip tekrar şifre ve guard istemesine rağmen oyunu indirmeye devam ettiğini farkettim. Bu da oyunu indirip kurduktan sonra Steam'e tekrardan giriş yapıp offline moduna aldığımda bu sorunlardan tamamen kurtulacağıma inanmaktayım. Seçim sizin. Ülkemizde ekonomik şartlar ortada. Buna rağmen ilk güzel indirimde Cyberpunk'ı steam kütüphaneme eklemekten çekinmeyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı