Sosyaldeki en büyük yalanlar


 
Paris'te yaşıyorum deyip İstanbul/Bayrampaşa'dan foruma giren, Viyana'da okuyorum deyip Trakya'nın bir şehrinden (Kırklareli sanırım) foruma giren, Prag'da yaşıyorum deyip Antalya'dan foruma girenler var. Bunun yanında işiyle ilgili yalan söyleyen bilindik üyeler var, okuduğu okuldan tut hayatına kadar her şeyi yalan olan birkaç çok bilinen kişi var... Neler neler var bir bilseniz... :D Bir ara tır şoförü olan biri uzak yol kaptanıyım da demişti.

İsim vermeyeyim ama şunu söyleyeyim, Almanya'dan foruma giren 2 kişi var orada sorun yok. Avustralya'dan yerel İSS üzerinden giren de var onda da sorun yok. Birisi Cardiff'ten bağlanıyordu, o da temiz ama yurt dışında yaşadığını iddia edenlerin %1'i doğru, %95'i direkt yalan kalan %4 şaibeli. Azerbaycan buna dahil değildir.

ABD'de Ivy League okullarından birinde okuduğunu iddia eden bir üye olmuştu. Rochester'da olduğum dönemde Bilkent'teki arkadaşlarımdan biri de o bahsi geçen sıralamada ilk 20-30 içinde olan bu üniversitede doktoraya başladı. Kullanıcının maildeki ismiyle soruşturma yaptırdım, bilin bakalım ne çıktı? Öyle biri o okulda yok. :D

Not: Neredeyse unutuyordum. Sesim çok güzel ama ince diye sevmiyorsunuz diyen arkadaşımız da var. Gerçi o yalan değil, gerçekten öyle olduğuna inanıyor hakkını yemeyeyim. 7 yıldır ayak yapıyor olamaz. :D Ne kadar laftan anlamasa da bu kadar yılın alışkanlığından mı yoksa mazoşistliğimden mi bilmiyorum ama içten içten sempati de besliyorum kendisine.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı