Yıl 2030 gibi konuşuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Discord'un son getirdiği para transferi olayı çok skandal oldu. Kartından para yükleyip transfer edebiliyordun, rol ve yetki satın alabiliyordun. Aşırı buglu ve açıklı olduğu için kaldırılacakmış.
 
Epic Games topluluk pazarı çıkardığından beri Steam koleksiyoncuları sattı her şeyini. Şu an Epic Games pazarında milyarlar dönüyor. Steam yavaş yavaş kaybolucak.
Steam'ı 10 senedir kullanmıyorum. 2020'de hatırlarsınız şu lanet olası corona zamanlarında 17 Aralıktan itibaren 15 gün süre boyunca bedava oyun vermişti ve o dönemlerin çok konuşulan oyunu ve 249tl gibi ucuz bir fiyat ile (o dönemlere bakıcak olursak pahalı) Cyberpunk 2077'yi ücretsiz sundu. O gün bugündür Epic Games kullanıyorum.
 
Yahu hatırlıyor musunuz Epic Games vardı bir ara beleş oyun dağıtıyordu, ne olmuştu ona?
Potter Games çıktı çıkalı onu unuttum ben, sanırsam 100-200 kişi hâlâ kullanıyordu. Biri de arkadaşım, şirket benim geç potter Games'e rock-on-rock Games GTA 8'i bana salacak beleş alırsın diyorum onu diyorum bunu diyorum yok. Niye? Fortnite oynuyorum. Gösteriyorum fotoğrafı, gösteriyorum fotoğrafı yok.

Eki Görüntüle 786969

Epic Games pazarı açılmıştı, büyük para döndü fakat sonradan türedi bu tür yerler. Potter Games türemelerden en iyisiydi. Ben de kullanıyorum.
 
Bir tane abi bana çip verdi ve izle dedi. Baktım ****hub yazıyordu. Taktım izledim abi çok güzeldi. Abi dedi sana bi tane android satabilirim dedi aynılarını yaparsın dedi. 50.000TL istedi bağış yapabilirmisiniz? Yaşım 6. Lütfen çok istiyorum. 🥲
 
50.000TL ne ki ICHIP at göndereyim.
 
Windows 30 kullanan kaldı mı ya? Windows 40.1'e geçin artık. Windows 40'dan 5 kat daha hızlı ve daha iyi diyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı