Airpods Max ne kadar iyi? Neden bu kadar pahalı?

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 5B

Akif

Technopat
Sosyal Tayfı
Katılım
4 Mart 2014
Mesajlar
21.180
Makaleler
65
Çözümler
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Ürün Türkiye'de bir telefon parası olsa da yurt dışında da azımsanamayacak kadar pahalı. Tam 550 dolar. Peki neden bu kadar pahalı? Gerçekten iyi mi? Bu sorunun cevabını deneyimleyerek öğrenebilirsiniz. Ağzım açık izledim ve dinledim. Videoyu kulaklıklarınızla sessiz bir ortamda izlemenizi öneririm. İyi seyirler...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ürün gayet güzel fakat markasının Apple olması sebebiyle fiyatına +2000tl ekleniyor. Sennheiser'in daha ucuza daha iyi ses veren kulaklıkları mevcut.

Mesele bu zaten. Sadece iyi ses vermek değil. Videoyu izlerseniz anlarsınız. 2000 TL'yi Apple adına değil videodaki özelliklere, ekosistemi tamamlayışına veriyorsunuz.
 
Üst tarafı file gibi olmasaydı bayağı iyiymiş.

Ama TR şartlarında çok pahalı olduğunu düşünüyorum hocam. Alternatif markaların daha uyguna kulaklıkları vardır elbet.

Kesinlikle öyle. Bu kulaklık benim için zirve şimdilik. Özellikle Noise Cancellation, Special Audio gerçekten muazzam çalışıyor. Donanımın değil de yazılımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Kredi çekip alasım geldi. :D
 
Sony WH1000Xm3-4 ve Bose QC35 II'den çok ciddi farkları olmayan bir ürün. Special audio da gereksiz geldi bana, 250 dolara en iyi ANC'li kulaklığı alabiliyorken buna 550 dolar verilmez. Ayrıca sağlam bir taşıma çantasının olmaması, dandik smart case de eksi sayılır.
 

Geri
Yukarı