LG 24GN650-B monitörü yorumum

Mustafa1992

Femtopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AMD FreeSync aktarım teknolojisi 2020'de 3 farklı seviyeye taşıdı. FreeSync, FreeSync Premium ve FreeSync Premium Pro yeni nesil monitörlerde kendisine yer bulacak.

İlk nesil FreeSync teknolojisi aynı şekilde isimlendirmesini ve özelliklerini koruyor. FreeSync ailesinde ilk nesil, giriş seviyesi olarak kalmaya devam edecek.

FreeSync Premium ise Full HD çözünürlükte en az 120Hz tazeleme hızını tutturabilen monitörler için verilecek. Bu standartta düşük kare oranı sıkıştırma teknolojisi – LFC ise sistem monitörün tazeleme oranını yakalayamasa bile oyunlarda akıcılığı korumaya çalışıyor. FreeSync 2 HDR olarak bildiğimiz HDMI üzerinden gelen standart ise FreeSync Premium Pro şeklinde isimlendiriliyor. Full HD çözünürlükte 120Hz tazeleme hızını HDR ile verebilen monitörler bu isimlendirmeyi kullanacaklar.

Önereceğim LG 24GN650-B monitörü de FreeSync Premium onaylı bir ürün, ayrıca ah-IPS panel kullanıyor, ah-IPS en gelişmiş IPS türüdür siyah ve beyaz dengesi çok daha başarılı IPS panellere oranla bunu internetten de araştırabilirsin, panel üreticisi de bildiğim kadarı ile LG kendi paneli ya da auo panel kullanıyorlar bu üründe.

BR ve FPS türünde oyunlar oynuyorsanız monitör de nişan imleci de bulunmakta bu da + bir özellik siyah dengeleyici 350 CD / M.2 parlaklık güzel bir renk kalitesi sunuyor.

Teknik özellikleri bu link'den bakabilirsiniz.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Nasıl memnun musun? Hiçbir yerde incelemesini bulamadım. Piyasada olan emsallerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle panel teknolojisi çok yeni. Rekabetçi oyunlarla işim olmadığı için güzel bir IPS monitör bakıyorum.
 
Hayırlı olsun. Nasıl memnun musun? Hiçbir yerde incelemesini bulamadım. Piyasada olan emsallerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle panel teknolojisi çok yeni. Rekabetçi oyunlarla işim olmadığı için güzel bir IPS monitör bakıyorgüzel

Hayırlı olsun. Nasıl memnun musun? Hiçbir yerde incelemesini bulamadım. Piyasada olan emsallerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle panel teknolojisi çok yeni. Rekabetçi oyunlarla işim olmadığı için güzel bir IPS monitör bakıyorum.
Öneririm gayet iyi
 
Öneririm gayet iyi
LG'nin sitesin de 1 MS GTG diyor bu monitör için. GTG modu mu var acaba yoksa gerçek 1MS GTG mi? Çünkü benim bildigim 1ms MPRT modları falan oluyordu. Monitör menüsünden bakabilir misiniz? Alacak arkadaşlar için çok faydalı olacaktır. Gerçek 1ms GTG ips monitör ise fiyatı bence çok ucuz 2000 TL satılıyor. Hem AH-İPS panel Hem 350 cd parlaklıgı var daha ne olsun.
 
LG'nin sitesin de 1 ms gtg diyor bu monitör için. Gtg modu mu var acaba yoksa gerçek 1ms gtg mi? Çünkü benim bildigim 1ms MPRT modları falan oluyordu. Monitör menüsünden bakabilir misiniz? Alacak arkadaşlar için çok faydalı olacaktır. Gerçek 1ms gtg IPS monitör ise fiyatı bence çok ucuz 2000 TL satılıyor. Hem ah-IPS panel hem 350 CD parlaklıgı var daha ne olsun.

Aynen o şekil 1 ms gtg bence direkt alın yeni çıktığı için ucuz 1 2 aya 3 binleri görür bu cihaz ben aldım çok mennunum isteyen arkadaşlara görsel de atabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı