Kesinlikle bilerek yapılıyor yanlışlıkla olabilecek bir durum değil bu.
Yanlışlıkla olabilme ihtimali neredeyse yok zaten. Klavyeden yanlış bir tuşa basıp bizi mi buldu yani?
Sorgular gökten zembille de inmedi.
Kesinlikle bilerek yapılıyor yanlışlıkla olabilecek bir durum değil bu.
Cloudflare bu tür saldırıları önlemede en iyi servis mi? Örneğin büyük siteler de çökebiliyor ama çok çok daha nadir, illaki onlara da DDoS saldırısı oluyordur. Bu forumda kullanılmayan ne kullanıyorlar?
Elini rasgele klavyeye attı burayı buldu. (!)Yanlışlıkla olabilme ihtimali neredeyse yok zaten. Klavyeden yanlış bir tuşa basıp bizi mi buldu yani?
Sorgular gökten zembille de inmedi.
Izoly ya da Turbox firmasının sahibi olabilir.
ayrıca zaten biliyorlar kim olduğunu.
Kim?
Bu arada bu saldırının Türkiye geneli olduğunu düşünüyorum 2 gündür oynadığım CS sunucusuda DDoS yiyor.(Top 30 sunucusu)
Bir arkadas Cloudflare gereksiz diyordu birisi onu bana bulsun.
Bu DDoS saldırılarını kesin olarak engellemenin bir çözümü keşfedilememiş mi cidden? Cloudflare'de bir işe yaramıyor sanırsam biz siteye giremedikten sonra aktif olsa ne olur olmasa ne olur?
Alıntı?
IP adresleri açıksa nasıl saldırı yemiyorlar ben de onu anlamadım hocam. Bilgisizliğim için kusura bakmayın.Bahsettiğin büyük siteler Google, Twitter, Facebook gibi siteler ise onlar zaten Cloudflare hizmetine ihtiyaç duymuyorlar. IP adresleri açık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.